Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi hanımla mutlu bir pazar ☀

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
102
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum üyeleri,

Bugün Ezgi hanımla kısa bir tanışma görüşmesi yaptık. Evi Ataşehir’de merkezi bir konumda, kolaylıkla bulunabilir. Ben Avrupa yakasından erken yola çıktığım için öngördüğüm saatten biraz erken geldim.

Kapı açılıp içeri girdiğimde beklentimin üzerinde bir hanımefendi beni karşıladı. O an kilometrelerce yol geldiğime ve beklediğime değdiğini anladım.

Ezgi hanım genç yaşına göre karakteri ve kişiliği oturmuş olgun bir hanımefendi. Güler yüzü, ilgilisi alakası, sıcak ve samimi sohbetiyle tanışma stresini üzerimden alıp beni rahatlattı. Özel anlarda ise gayet uyumlu bir partner. Bakımlı güzel bir yüzü, orantılı vücut hatları ve ipeksi pürüzsüz bir teni var. Mutlu olmanız için kontrolü size bırakıyor ve elinden geleni yapıyor. Forumdan referans verenler bence eksik yazmışlar Ezgi hanımda fazlası var.

Yanından mutlu mesut ayrıldım. İçimden keşke daha uzun süreli bir görüşme yapsaydım dedim. Masajını da merak ediyorum doğrusu. Tekrar görüşmek ister miyim? Kesinlikle evet.

Pazar günü olmasına rağmen bana vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek ümidiyle… 😘🧚‍♀️🌸🧿

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forum üyeleri,

Bugün Ezgi hanımla kısa bir tanışma görüşmesi yaptık. Evi Ataşehir’de merkezi bir konumda, kolaylıkla bulunabilir. Ben Avrupa yakasından erken yola çıktığım için öngördüğüm saatten biraz erken geldim.

Kapı açılıp içeri girdiğimde beklentimin üzerinde bir hanımefendi beni karşıladı. O an kilometrelerce yol geldiğime ve beklediğime değdiğini anladım.

Ezgi hanım genç yaşına göre karakteri ve kişiliği oturmuş olgun bir hanımefendi. Güler yüzü, ilgilisi alakası, sıcak ve samimi sohbetiyle tanışma stresini üzerimden alıp beni rahatlattı. Özel anlarda ise gayet uyumlu bir partner. Bakımlı güzel bir yüzü, orantılı vücut hatları ve ipeksi pürüzsüz bir teni var. Mutlu olmanız için kontrolü size bırakıyor ve elinden geleni yapıyor. Forumdan referans verenler bence eksik yazmışlar Ezgi hanımda fazlası var.

Yanından mutlu mesut ayrıldım. İçimden keşke daha uzun süreli bir görüşme yapsaydım dedim. Masajını da merak ediyorum doğrusu. Tekrar görüşmek ister miyim? Kesinlikle evet.

Pazar günü olmasına rağmen bana vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Paylasim icin teşekkürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
387
754
Merhaba forum üyeleri,

Öncelikle nekadar incesin tatlım cok tsk ederim seni guzel guler yüzlü ağırlaya bilmek mutluluk verdi banada seni tanidigim icin memnun oldum cok öpüyorum seni tekrar görüşmek dileğiyle 🙏😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,830
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylsım icin tesekkürler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

ioriapo

Normal Üye
8 Ocak 2015
30
19
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler.
en çok ziyaret etmek istediğim pembişlerden biri. Farklı yakaların insanlarıyız :cry:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar