Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Evin yolunu zor buldum

Gabrielomar

Normal Üye
13 Şub 2022
13
51
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam nazlı ile 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Gerçi 1 saatten baya fazla sürdü görüşmemiz sohbet muhabbet derken. Kendisi çok dolu sohbeti çok güzel bir kadın. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz yanında. O yüzden 1 saat kesinlikle yetmeyecektir. Yatak kısmı yine çok keyifliydi. Ben tanıdığıma çok mutlu oldum nazlıyı. En kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle

ImparatorJR Çevrimdışı
18 Kas 2021
49
35
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşımınız için teşekkürler sevişmenize sağlık

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Gökhaner Çevrimdışı
8 Mar 2022
106
96
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam nazlı ile 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Gerçi 1 saatten baya fazla sürdü görüşmemiz sohbet muhabbet derken. Kendisi çok dolu sohbeti çok güzel bir kadın. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz yanında. O yüzden 1 saat kesinlikle yetmeyecektir. Yatak kısmı yine çok keyifliydi. Ben tanıdığıma çok mutlu oldum nazlıyı. En kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle
Paylaşımınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Bende çok teşekkür ederim keyifli sohbet için görüşmek dileğiyle sevgiler 💋

Kemikıran

Normal Üye
9 Tem 2021
25
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımın için çok teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar