Bixiciii
Normal Üye
- 25 Tem 2022
- 3
- 27
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Pırlantayla her seferinde dahada arzulu bi görüşme sağlıyorum.
Bidahaki görüşmemize kadar etkisinden çıkamıyorum maalesef.
Bizde tek ten uyumu değil , gülmeyi sevmesi , esprili oluşu, bakımlı , temiz ,o kadar soft ve şeffaf biri olması, dürütlüğü, cana yakınlığı, iyi bi dinleyici, ayrıca seksininde asla hakkını yemiyim.
Tadı zaten efsane.yüz ve vucüd guzellıgıne kelımeler yetersiz.
Daha bir sürü etken sayabilirim ama diğer referanslarıma kalsın istiyorum.
Hiç abartmadan söylüyorum görüşen beyler bilir kendısını. Tamamen abartısız. Eksiği var fazlası yok.
Yaren benim için birinci sıradadır ve öyle kalıcak.onu tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendi
. Gizli pırlanta herşey için tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda kapını çalıcam. Şimdiden özledim . Görüşmek üzere.
Bidahaki görüşmemize kadar etkisinden çıkamıyorum maalesef.
Bizde tek ten uyumu değil , gülmeyi sevmesi , esprili oluşu, bakımlı , temiz ,o kadar soft ve şeffaf biri olması, dürütlüğü, cana yakınlığı, iyi bi dinleyici, ayrıca seksininde asla hakkını yemiyim.
Tadı zaten efsane.yüz ve vucüd guzellıgıne kelımeler yetersiz.
Daha bir sürü etken sayabilirim ama diğer referanslarıma kalsın istiyorum.
Hiç abartmadan söylüyorum görüşen beyler bilir kendısını. Tamamen abartısız. Eksiği var fazlası yok.
Yaren benim için birinci sıradadır ve öyle kalıcak.onu tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendi
. Gizli pırlanta herşey için tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda kapını çalıcam. Şimdiden özledim . Görüşmek üzere.