Yapistirr
Normal Üye
- 26 Eyl 2019
- 14
- 17
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar İstanbul’a ara ara aile ziyaretine gelen fırsat buldukçada küçük kaçamaklar yapıyorum yine bir İstanbul ziyareti Malum havalar hararet 1500 3 gün önceden yazdım ve randevuyu aldım Meltem’den ilk kez görüşecek olmam hem heyecan hemde merak sarmıştı iyce randevu saati gelip kapı açılınca merak gitti heyecan tavan yaptı hani derlerya Tanrı kadını yarattı Burdur işte boy pos yüz güzelliği kıvrımlı hatlar latin kalçalar kokusu tenindeki yumuşaklığı fenaki ne fena mum olsa erir insan Türk kahvesi ve lokum Meltem lokumdan daha lokum başladık sohbete gıybete ordan burdan şundan bundan derken su kaynatmaya başlayan motorun hararetini indirmek için 1.raund için girdik duşa bir ılık duş çıktım ama ne çıkmak yatakta bekleyen bir afet pamuk gibi bal tan tatlı yemeye doyamazdınız yavaştan uzun karşılıklı orallerle başladık denemediyimiz çok az pozisyon kaldı 1. Seans ta duş temizlik derken kurulduk sohbete ama yok aşağıdaki çavuş hep sinyalde o latinsi kıvrımları gördükçe dürttükçe dürtüyor geçtik 2.raunda yaptığı yavaş ama derinden oralle başlayıp yatağın hertarafında ayrı pozisyonlarla bitirdik ayrıca belirteyim yatak çok rahat mükemmel melteminde deyimiyle bizde öldük ilgisi alakası misafir perverliyi hayran olmamak elde deyil herşey için teşekkürler