Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Esmer bir afet-i devran :)

11 Mar 2019
61
89
Öncelikle sabrına teşekkür ediyorum çünkü randevu koparabilmek için çok olmadık saatlerde rahatsız ettim ve 2 saatlik bir randevuyu kopardım :)
Kapıda karşılamasından bahsedeyim, çok sıcak sanki uzun zamandır tanıdığınız bir dosta gelmişsiniz gibi kendinizi evinizde hissediyorsunuz.
Bununla birlikte tabi ki, güzelliği en çok konuşulması gereken durum Ceren hanım için :) daha kapıda karşılarken güzelliği sizi cezbediyor.
Özel kısımlara yine girmeyeceğim ancak şunu söylemeliyim, kendisinin önceliği yanından mutlu şekilde ayrılmanız :) bunun için gereken herşeyi fazlasıyla yapıyor emin olabilirsiniz :)

Ben aşırı keyif aldım, sohbetinden muhabbetinden karşılamasından ikramından ayrıca özel anlarımızdan :)

Bu arada bahsetmeden edemeyeceğim, teni gerçekten yumuşacık ipek gibi, göğüsleri ise, gerçekten muhteşemmmmmmdiii o detayı söylemem lazım ben kendisinin göğüslerine vuruldum diyebilirim :)

En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle Cerencimmmmm

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!..

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle sabrına teşekkür ediyorum çünkü randevu koparabilmek için çok olmadık saatlerde rahatsız ettim ve 2 saatlik bir randevuyu kopardım :)
Kapıda karşılamasından bahsedeyim, çok sıcak sanki uzun zamandır tanıdığınız bir dosta gelmişsiniz gibi kendinizi evinizde hissediyorsunuz.
Bununla birlikte tabi ki, güzelliği en çok konuşulması gereken durum Ceren hanım için :) daha kapıda karşılarken güzelliği sizi cezbediyor.
Özel kısımlara yine girmeyeceğim ancak şunu söylemeliyim, kendisinin önceliği yanından mutlu şekilde ayrılmanız :) bunun için gereken herşeyi fazlasıyla yapıyor emin olabilirsiniz :)

Ben aşırı keyif aldım, sohbetinden muhabbetinden karşılamasından ikramından ayrıca özel anlarımızdan :)

Bu arada bahsetmeden edemeyeceğim, teni gerçekten yumuşacık ipek gibi, göğüsleri ise, gerçekten muhteşemmmmmmdiii o detayı söylemem lazım ben kendisinin göğüslerine vuruldum diyebilirim :)

Harika olmuş ve şanslısın tebrikler 👌 işte çok olmadık bir saatte spontane bir şekilde ben de şansımı denemiştim bir türlü yolumu oralara düşüremediğim için 🤦🏻‍♂️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694

Çok teşekkür canım benim tekrar görüşmek üzere canım💋🥂

nicolasanelka

Normal Üye
25 Haz 2019
24
32
Cinsiyetiniz nedir?
güzel referansınız için teşekkürler. ceren hanımı çokkk ama çok merak ediyorum 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar