Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme En kibari ve En güzeli

gokan.c

Normal Üye
21 May 2022
3
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Geç gelen bir yazı öncelikle onu söyleyeyim yaklaşık 8 ay önce goruşme sağlamıştım. Benim için çok güzel geçen iki saat olmuştu. Evin ufak bir köpeği var hiç rahatsız etmiyor. Yanım beyaz bir şarapla gitmiştim kendini içmedi fakat benim içmemden rahatsız olmadı.
Öncelik fiziği ve yüz güzeline söylenecek bir laf yok. Gerçekten beğendim biri oldu.
Öncelik tanıtım yazısında bahsettiği ön sevişmeyi severim lafından dolayı tercih etmiştim. Çünkü sevişmeyi öncelikli oluyor benim için. ve benim sevişmeyi bırakmadan kendisi bırakmadı. Hatta dokunmayı çok seviyorsun galıba dedi :) kendisi de bu yönde davrandı . Yatakta istediğiniz pozisyonda yönleniyor sizin tercihlerinzi önem veriyor. Kesinlikle bir daha görüşeceğim biriidir.

Kesinklikle Seray görüşme listenizin ön sıralarında olmalı

Üye silindi 81111

Merhaba
Geç gelen bir yazı öncelikle onu söyleyeyim yaklaşık 8 ay önce goruşme sağlamıştım. Benim için çok güzel geçen iki saat olmuştu. Evin ufak bir köpeği var hiç rahatsız etmiyor. Yanım beyaz bir şarapla gitmiştim kendini içmedi fakat benim içmemden rahatsız olmadı.
Öncelik fiziği ve yüz güzeline söylenecek bir laf yok. Gerçekten beğendim biri oldu.
Öncelik tanıtım yazısında bahsettiği ön sevişmeyi severim lafından dolayı tercih etmiştim. Çünkü sevişmeyi öncelikli oluyor benim için. ve benim sevişmeyi bırakmadan kendisi bırakmadı. Hatta dokunmayı çok seviyorsun galıba dedi :) kendisi de bu yönde davrandı . Yatakta istediğiniz pozisyonda yönleniyor sizin tercihlerinzi önem veriyor. Kesinlikle bir daha görüşeceğim biriidir.

Kesinklikle Seray görüşme listenizin ön sıralarında olmalı
Bayağı zaman geçmesine rağmen düşünüp yazmışsınız teşekkür ederim 🥰tekrar görüşmek üzere baby🌸😍🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar