aydin82
Normal Üye
- 29 Tem 2020
- 3
- 20
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hani insan bazen birilerini ulaşılmaz olarak görür, yanaşmaya korkar, cesaret edemez ya yanaşmaya, ben hep öyle bakmıştım @Ebruu hanıma. Çekindim, biçok defa yazdım sonra sildim, sonra tekrar sonra tekrar
, taaki düne kadar, dün silmedim ve yazdım kendisine cesaretimi toplayıp. İyi ki de yazmışım, ön yargı ile gidip tarif edemeyeceğim kadar mutlu ayrıldım yanından.
Görüşmemizin detaylarına da kısaca değinmek isterim. Lokasyon elit bir yer ve araç park yeri için sıkıntısız, girişte olası bi kayıt vb işlemlerle uğraştırılmasın diye de kendisi karşılamaya gelmekte, rahat rahat giriş yapmaktasınız. Dairesine girdiğinizde de benim gibi çekingen olan tüm beyler için gönül rahatlığı ile belirteyim 40 yıllık dostu gibi hatta sevgilisi gibi bir hisse kapılıyorsunuz, kendisi rahatlatma konusunda çok başarılı, hızlıca adapte olabiliyorsunuz. İkramları, tek kullanımlık diş fırçaları, temiz havlu vs tümü mevcut.
Yatak kısmını anlatmak isterim ama ne yazsam tarif edemem, senarist olup erotik film senaryosu yazmaya kalksam bugün yaşadığıklarıma yakın bi senaryo ortaya çıkar sanırım
, fiziği, temizliği, kokusu, içtenliği, kısaca mükemmel bir kadınla tanışmak isteyen herkes tanışmalı ebru hanımla, yaşattığı güzel zaman için tekrar teşekkür ederim. Bir sonraki görüşmem kesinlikle uzun ve gecelik görüşme olacak çünkü doyamıyorsunuz kendisine, özellikle uzun bacakları, mükemmel göğüsleri ve ince ayak bilekleri beni benden aldı
Heee bide öpüşmeyi, ön sevişmeyi, oralı (mükemmel yapıyor, siz yaparken de bırakmak istemiyorsunuz mis gibi
) seven beylere sesleniyorum, hala tanışmamışsanız ne bekliyorsunuz
, hatun herşeyi ile mükemmel

Görüşmemizin detaylarına da kısaca değinmek isterim. Lokasyon elit bir yer ve araç park yeri için sıkıntısız, girişte olası bi kayıt vb işlemlerle uğraştırılmasın diye de kendisi karşılamaya gelmekte, rahat rahat giriş yapmaktasınız. Dairesine girdiğinizde de benim gibi çekingen olan tüm beyler için gönül rahatlığı ile belirteyim 40 yıllık dostu gibi hatta sevgilisi gibi bir hisse kapılıyorsunuz, kendisi rahatlatma konusunda çok başarılı, hızlıca adapte olabiliyorsunuz. İkramları, tek kullanımlık diş fırçaları, temiz havlu vs tümü mevcut.
Yatak kısmını anlatmak isterim ama ne yazsam tarif edemem, senarist olup erotik film senaryosu yazmaya kalksam bugün yaşadığıklarıma yakın bi senaryo ortaya çıkar sanırım

Heee bide öpüşmeyi, ön sevişmeyi, oralı (mükemmel yapıyor, siz yaparken de bırakmak istemiyorsunuz mis gibi