Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ELİF ÖZBEK

Dodid9190

Normal Üye
22 Eyl 2021
7
72
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Elif Özbek Hanım ile bugün (16.12.2021) tanıştım ve tanıştığıma gerçekten çok mutlu oldum. 60 tan fazla ülke görmüş biri olarak söylemeliyim ki bence Elif her yönü İle (fizik, kültür, güzellik, performans) üst klasmanda yer alıyor.Bir arkadaş buluşması havasında geçti görüşmemiz ve kendimi hiçbir şekilde kısıtlanmış hissetmedim… herşey doğal mecrasında eşlerin hissettiği şekilde ilerledi… evinin her köşesi tertemiz kendisi de aynı şekilde hijyenine ve bakımına çok dikkat ediyor. Özetle; Ben Elif’ten çok etkilendim. Etkilenmemek mümkün değil zira… umarım Elif de bu tanışmadan memnun olmuştur… herşey için tekrar teşekkür ederim Elif…

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
333
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Elif Özbek Hanım ile bugün (16.12.2021) tanıştım ve tanıştığıma gerçekten çok mutlu oldum. 60 tan fazla ülke görmüş biri olarak söylemeliyim ki bence Elif her yönü İle (fizik, kültür, güzellik, performans) üst klasmanda yer alıyor.Bir arkadaş buluşması havasında geçti görüşmemiz ve kendimi hiçbir şekilde kısıtlanmış hissetmedim… herşey doğal mecrasında eşlerin hissettiği şekilde ilerledi… evinin her köşesi tertemiz kendisi de aynı şekilde hijyenine ve bakımına çok dikkat ediyor. Özetle; Ben Elif’ten çok etkilendim. Etkilenmemek mümkün değil zira… umarım Elif de bu tanışmadan memnun olmuştur… herşey için tekrar teşekkür ederim Elif…
Elif hanımdan aldığınız enerjiyi satırlarınızda hissettirmişsiniz(y)Güzel referans için teşekkürler:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar