Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek mi melezmi bilemedim

jadeready Çevrimdışı
8 Eki 2010
40
7
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanımla yaptığım görüşmeden bahsedicem birgün önceden zor şartları atlatarak randevuyu kapa bildim buluşcağımız gün numarasını gizlilik için whatsaapdan engellediğim için gelmiyceğimi düşünmüş ve gününü kendisine ayırmış lakin randevu saatime 3 saat kala engeli kaldırdım ve iletişime geçtim spor da olduğunu ve randevumuzu yarım saat ileri aldık ve bomontinin sokaklarını aşarak evine ulaştım karşıma güzelliği ve misafir perverliğiyle bir hanım efendi çıkı verdi yüz güzelliği olarak gerçekden çok saf ve temiz bir hanfendi ile karşılaştım evinin içi çok temiz ve çok güzel kendileride temiz ve güzel o yüzden 10 üzerinden 10 dençek derecede yatak performansı tam gfe havasında sohbeti muhabbeti doyumsuz bir zerafet tekrar yeni ve yeniden görüşmek için sabırsızlanıyorum .

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eğer forumdaki partner Özbek Elif hanımdan bahsediyorsak , konuyu hanımefendinin referansları kısmına taşıyabilir miyiz?
(Sayın Deadpool yöneticimiz, istirham etsek acaba?)

jadeready Çevrimdışı
8 Eki 2010
40
7
Cinsiyetiniz nedir?
Eğer forumdaki partner Özbek Elif hanımdan bahsediyorsak , konuyu hanımefendinin referansları kısmına taşıyabilir miyiz?
(Sayın Deadpool yöneticimiz, istirham etsek acaba?)

Onaylı partner olduğu için referanslarına erişemedim adminimiz için uygunsa taşımayı gerçekleştirirse seviniriz yanlış yere açtıysamda affola :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onaylı partner olduğu için referanslarına erişemedim adminimiz için uygunsa taşımayı gerçekleştirirse seviniriz yanlış yere açtıysamda affola :)

Bu konuda haklısınız, onaylı partner olduğunu unutmuşum, aslında doğrusunu yapmışsınız... Kusuruma bakmayın lütfen

mertk.01 Çevrimdışı
3 Haz 2014
22
0
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda bu kadar çok konusu olması dikkat çekici gerçekten

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar