Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek - Benzersiz

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
188
535
39
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba,

Bilenler "yine mi Elif Özbek referansı" diyebilir. Ama önümüzdeki günlerde bir süreliğine İstanbul dışına çıkacağım için son görüşmemi tekrar pek değerli @elif özbek ile gerçekleştirdim.

Zaten hakkında en çok referansım bulunan Elif'e tekrar tekrar aynı methiyeleri düzmeme gerek yok. Her şeyiyle aşikar zaten. Normalde saatlik tercih eden biri olarak Elif'i o kadar özlemişim ki 2 saatlik görüşme istedim. Şarap çikolata çerez eşliğinde insanı iliklerine kadar mutlu eden oynaşmalar ve soluğu asma katta almak. O kusursuz bedene hükmetmek. Her şeyiyle yine muhteşem geçen 2 saat.

Tekrar tekrar söylüyorum, iyi ki seni tanımışım. İyi ki varsın. 💞

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Bilenler "yine mi Elif Özbek referansı" diyebilir. Ama önümüzdeki günlerde bir süreliğine İstanbul dışına çıkacağım için son görüşmemi tekrar pek değerli @elif özbek ile gerçekleştirdim.

Zaten hakkında en çok referansım bulunan Elif'e tekrar tekrar aynı methiyeleri düzmeme gerek yok. Her şeyiyle aşikar zaten. Normalde saatlik tercih eden biri olarak Elif'i o kadar özlemişim ki 2 saatlik görüşme istedim. Şarap çikolata çerez eşliğinde insanı iliklerine kadar mutlu eden oynaşmalar ve soluğu asma katta almak. O kusursuz bedene hükmetmek. Her şeyiyle yine muhteşem geçen 2 saat.

Iyi ki kendisini tanımışsın, iyi ki bu hisleri kendisiyle tekrar tekrar yaşamamışsın, daha nicelerine diyeyim ben de

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Ben de böyle yoluculuk öncesi pilleri doldurmak için yada bitirilen bir iş sonrası ödül olarak görüşme yapmayı seviyorum. Hele ki uyuştuğum birisiyle ise keyfi x2 dolduruyor. Paylaşım için teşekkürler.

Furkantyy

Normal Üye
21 Ocak 2022
31
125
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzelligi denilen göre misafir perver cana yakınlığı görüşme plan yapıcam müsait olunca inş

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Herkese merhaba,

"... insanı iliklerine kadar mutlu eden oynaşmalar ve soluğu asma katta almak...."

Asma katım mutluluk veriyor, bende cok mutlu oluyorum. İyi yolculuklar.

IMG-20210710-WA0018.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar