Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif ile ikinci görüşme. (Elifko.... evet oluyor 😍)

mr. North Çevrimdışı

mr. North

Normal Üye
30 Nis 2021
37
106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forumdaşlar, dün Elif hanım ile sabırsızlıkla beklediğim ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. herşeyin güzel olacağı kapının çalışmasından belliydi🤣 Bu sefer Elif hanımı merdivenler için yormadım.
Ama o merdivenler yine beni yordu derken, Elif’in reverans yaparak daveti, aklımı başımdan aldı.😻
Yine temizlik işleri sonrası salonda güzel bir ikramla başlayan tatlı sohbete Elifin daveti ile ara verirken, Saadet basamaklarını nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. O evin gerçekten çok farklı bir havası var ve Elif’in sayesinde daha da güzelleşiyor. Elif’i tanımama imkan sağlayan foruma da ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Saadet basamaklarının sonunda ,bulutların üzerine çıkmak, ne demek birkez daha anlamış oldum...
sonrasında ayaklarımız yere bassın diye tekrar salonda aldık soluğu, tatlı sohbetimize kaldığımız yerden devam ediyorduk ki, Elif’in çekimine daha fazla dayanamayıp bu sefer ben fitili ateşlemek istedim, ve sonrasında zaman nasıl geçti, daha önce dediğim gibi zamanı durdurmaktan başka birşey istemedim, anlamadım.
Bana bu paha biçilemez anları yaşatan Güzel Kadın herşey için çok teşekkür ediyorum😍

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Elif hanımın referansları kadar merdivenleri hakkında da referans var :) Bu durumu gül-diken kombini ile yorumlamak gerek :)

11 Eyl 2020
60
142
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir an önce ben de görüşmek istiyorum.inssllah e maile erken cevap verir.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Merhaba değerli forumdaşlar, dün Elif hanım ile sabırsızlıkla beklediğim ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. herşeyin güzel olacağı kapının çalışmasından belliydi🤣 Bu sefer Elif hanımı merdivenler için yormadım.
Ama o merdivenler yine beni yordu derken, Elif’in reverans yaparak daveti, aklımı başımdan aldı.😻
Yine temizlik işleri sonrası salonda güzel bir ikramla başlayan tatlı sohbete Elifin daveti ile ara verirken, Saadet basamaklarını nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. O evin gerçekten çok farklı bir havası var ve Elif’in sayesinde daha da güzelleşiyor. Elif’i tanımama imkan sağlayan foruma da ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Saadet basamaklarının sonunda ,bulutların üzerine çıkmak, ne demek birkez daha anlamış oldum...
sonrasında ayaklarımız yere bassın diye tekrar salonda aldık soluğu, tatlı sohbetimize kaldığımız yerden devam ediyorduk ki, Elif’in çekimine daha fazla dayanamayıp bu sefer ben fitili ateşlemek istedim, ve sonrasında zaman nasıl geçti, daha önce dediğim gibi zamanı durdurmaktan başka birşey istemedim, anlamadım.
Bana bu paha biçilemez anları yaşatan Güzel Kadın herşey için çok teşekkür ediyorum😍

"...Saadet basamaklarının sonunda ,bulutların üzerine çıkmak, ne demek birkez daha anlamış oldum..."

Hem güzel yazın, hemde bulutlar üzerindeki fotograf için tesekkurler.

539382.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar