Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif ile Görüşmelerim

flavius

Normal Üye
14 Ağu 2020
11
88
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif ile ilki Haziran, ikincisi de bu hafta içinde olmak üzere iki görüşme gerçekleştirdim.

Açıkçası ilk teması e-posta üzerinden yapması, forum dışı görüşme yapmaması gibi sebeplerle biraz sert, kuralcı olabileceğini düşünüyordum ancak hiç de öyle olmadığını söyleyebilirim. E-postamdan birkaç saat sonra sağolsun telefonunu iletti. Devamında Whatsapp üzerinden mesajlarıma da hızlı cevap vermesine karşın o hafta programı yoğun olduğu için kendisi ile görüşme ayarlayamadım. İzleyen haftasonunda görüşme talebim de tatilde olması sebebi ile sonuçsuz kalmış olsa da, tatilden döndüğü hafta ortası için kendisinden randevuyu kaptım :). Bu arada tatilde olduğu zamanlarda bile mesajlara cevap vermesi ile takdirimi kazandığını eklemeliyim.

İlk görüşmeyi yapacağımız gün tekrardan mesajlaşıp teyitleştik. Görüşmeden birkaç saat öncesindeki mesajlaşmalarımızda da sağolsun motivasyonumu arttırıp beni tam anlamıyla havaya soktu.

Bu haftaki ikinci görüşmemiz ise hormonlarımın da etkisi ile çok daha plansız bir şekilde oldu. Bazı işleri olmasına rağmen, birkaç saat sonrası için ilettiğim görüşme talebimi olumlu yanıtladı. Kendisine uyumlu yaklaşımı için tekrar teşekkür ediyorum.
Her iki görüşmemiz kapsamında, önceki olumlu referanslarına ekleyebileceğim bir nokta bulunmamakta. Kendisi çok misafirperver, evi tertipli ve düzenli, görüşme boyunca sizi rahat hissettirmek için elinden geleni yapıyor.

Bazı referanslarda Türkçesinin kırıklığına değinilmiş. Kanaatimce aksine, Türkçesi benim diyen birçok vatandaşımızdan daha iyi. Bununla birlikte, Sedat Reis’in videolarının gündemi salladığı dönemde yaptığımız ilk görüşmemizde sohbetimiz sırasında Reis’i tanımadığını ifade etti, ülke gündemini tam takip etmemesi sebebi ile buradan 1 intibak puanını kırıyorum:)

Şaka bir yana iki görüşmemizde de kendisinden çok memnun kaldım. Pembişlerin ekseriyetle Beylikdüzü ve Ataşehir periferisinde konsantre olduklarını düşündüğümüzde, merkezi lokasyondaki konumu ile birçok forumdaş için kendisi gerçek bir can kurtarıcı.

Bir önceki referansta değinildiği üzere bu ay sonunda memleketine dönecek olsa da 2 ay sonra geri dönmeyi planlıyor.

Phaedrus

Normal Üye
16 May 2020
27
41
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhakkak görülmesi gereken bir hanım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar