Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif elit pembiş

16 Haz 2021
60
163
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Uzun zamandır aklımda olan ve forumun en beğenilen pembişlerinden @elif özbek ile 2 saatlik bir program yaptım. Yazılan referanslar bazen abartılı olabilir ama elif hn için yazılanlar eksik bile kalabilir. Ben kendi adıma bir görüşmeden neler bekliyorsam herşey tam olması gerektiği gibiydi. Karşılama sohbet ilgi alaka çok iyiydi.
@elif özbek hanımefendi ince uzun ve spor yapmasından dolayı sıkı bir vücuda sahip görüdüğüm en temiz vücutlardan birisiydi kesinlikle , bundan dolayı ön sevişmeyi uzun tutarak ve keyif alarak yaptım. Kendisi de karşılığını en güzel şekilde veriyor. En son kapıdan çıkarken ufak bir süprizde yaptı sağolsun :ROFLMAO:
Herşey için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasim icin tesekkurler.. sevismenize saglik.. bizede bir gun nasip olur insallah

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,920
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Uzun zamandır aklımda olan ve forumun en beğenilen pembişlerinden @elif özbek ile 2 saatlik bir program yaptım. Yazılan referanslar bazen abartılı olabilir ama elif hn için yazılanlar eksik bile kalabilir. Ben kendi adıma bir görüşmeden neler bekliyorsam herşey tam olması gerektiği gibiydi. Karşılama sohbet ilgi alaka çok iyiydi.
@elif özbek hanımefendi ince uzun ve spor yapmasından dolayı sıkı bir vücuda sahip görüdüğüm en temiz vücutlardan birisiydi kesinlikle , bundan dolayı ön sevişmeyi uzun tutarak ve keyif alarak yaptım. Kendisi de karşılığını en güzel şekilde veriyor. En son kapıdan çıkarken ufak bir süprizde yaptı sağolsun :ROFLMAO:
Paylaşım için teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,616
Merhaba

"....hanımefendi ince uzun ve spor yapmasından dolayı sıkı bir vücuda sahip görüdüğüm en temiz vücutlardan birisiydi kesinlikle....."

Guzel sozlerin icin cok tesekkurler.

IMG-20211107-WA0030.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar