Yılan
Normal Üye
- 4 Ağu 2021
- 3
- 28
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba kısa bir mesajlaşmayla dün gece Elenadan gecelik randevu aldım. Maltepede güzel bir stüdyo dairesi var küçük biraz ama kullanışlı. Girişte güvenlik isim falan soruyor da ne derseniz deyin geçin sorun yok. Neyse dairesine gittim Elena kapıyı açtı üstünde beyaz kısa tişört altında dize kadar sexy bir çorap giymişti. Beğendim. İceri girer girmez hemen lavaboya yönlendirip ellerinizi yüzünüzü yıkattırıyor. Hijyen önemli.
Elena çok sıcakkanlı kazak Rus kırması. Elmacık kemiklerini beğendim. Çene hatları belirgin gözleri ve dudakları da gayet çekici. Vücudu gayet fit zaten sporla da uğraşıyormuş. Vücudunu gerçekten beğendim temiz ve pürüzsüz. Teninin kokusu da çok güzel üzerime de sinmiş hatta. Muhabeti sarıyor. Hatta konunun tıkandığı yerlerde kendisi birşeyler buluyor. Gözlemlediğim kadarıyla yapmacık değil gerçekten samimi. Hoş sohbet hoşuma giden muamelelerinden birisi iş bitince kalkıp gitmemesi sarılıp yatakta vakit geçirmek sarılıp öpüşüp koklaşmak. Ha ayrıca çay kurabiye ikramı vardı tadını beğendim. Söylemezsem olmaz alkol ikramı da var ben kullanmıyorum. Yeniden görüşmeyi düşündüğüm birisi buradan kendisine teşekkürlerler.