- 25 Tem 2020
- 822
- 931
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Şu an forumda yer alan onaylı partnerlerden sevgili @ELENA için naçizane görüşlerimi paylaşmak istiyorum.
Kendisiyle foruma gelmeden önce gecelik olarak görüşme sağlamıştım. Anadolu yakasında bir rezidansta bulunan küçük, şirin 1+0 stüdyo dairesinde incall olarak görüştük. Şimdilerde de aynı yerinde sanırım. Otopark sorunu sıfır. Girişte kayıt alınıyor. Daire no ve isim verdim, ama görevli arkadaş o isimle bulamadı. Kapıda biraz gerildim ancak sonuçta giriş yapabildim. Kendisini ben Kırgız biliyordum ama Kazakmış sanırım. Demek ki aklımda yanlış kaldı. No problem.
Şu an tanıtım sayfasında yer alan fotoğraflar daha profesyonelce ve doğal olarak biraz da shoplu olmuş,
(Twtrr da daha önce paylaştığı fotoğrafların bazıları ise kendisine ait değildi bence
) Fizik olarak minyon biri. Herkesin bildiği üzere göğüsler de minyon, A.Cup. Benim için büyük sorun değil. İçkiler eşliğinde sohbet başladı. Başlardan biraz çekingen, havaya girmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ama ilerleyen dakikalarda size ısındıkça yavaş yavaş alevleniyor. Oral ve ve Öpüşme iyi, dilini kullanıyor. Cim-Cif-Anal fantezilerine kapalı
Kendisine Oral yapılmasını seviyor, ilgilisine duyurulur. Fingering sıradında haz alması +puan
Zevkin arttığı anlarda, ufaktan ağzından dökülen DirtyTalk ile ortama biraz daha renk katıyor. Pozisyon zenginliği olarak; belki biraz yönlendirme gerekebilir, Reverse CowGirl isteğim, kendisini konforlu hissedemediği için kabul görmedi. Anlayışla karşıladım. Zaten başka da yönlendirmede bulunmadım. Klasik ve CowGirl ile yetinmesini bildik. (Ara Not : Görüşmemizden bugüne kadar aradan biraz zaman geçti, şimdi nasıldır bilmiyorum, ama randevu sırasında telefonlara olan ilgisini biraz ertelemeli bence. İçki, sohbet, sevişme vs. derken gecenin geç saatlerine (ya da ertesi günün ilk saatlerine) kadar 2 shot sığdırmış olduk. Göz kapaklarının ağırlaşmasıyla 1-2 saat dinlenme moduna geçiş yaptık. Sabah Morning Sex atağı gelir sandım ama karşı taraftan bu yönde bir istek veya teklif gelmeyince bu arzumu içime gömdüm, soğuk bir duş alıp (sıcak suda problem varmış o dönem
) + (Banyo, havlu, şampuan, duş jeli vs. olabilirdi, şimdi nasıldır bilmiyorum) kendisiyle vedalaşarak bu macerayı sonlandırmış olduk.
Kalın sağlıcakla..
Kendisiyle foruma gelmeden önce gecelik olarak görüşme sağlamıştım. Anadolu yakasında bir rezidansta bulunan küçük, şirin 1+0 stüdyo dairesinde incall olarak görüştük. Şimdilerde de aynı yerinde sanırım. Otopark sorunu sıfır. Girişte kayıt alınıyor. Daire no ve isim verdim, ama görevli arkadaş o isimle bulamadı. Kapıda biraz gerildim ancak sonuçta giriş yapabildim. Kendisini ben Kırgız biliyordum ama Kazakmış sanırım. Demek ki aklımda yanlış kaldı. No problem.
Şu an tanıtım sayfasında yer alan fotoğraflar daha profesyonelce ve doğal olarak biraz da shoplu olmuş,

Kalın sağlıcakla..