Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena ile yasak dinlemeyen tombik

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gecikmis bir referans olsa da ancak teknik konulari halletik yazmamak olmaz.
Bu tombik dostunuz hafta sonu yasaklarinda arayip tarayip sonunda rotayi @ELENA hanima kirdi. Kisa ama netbir telefondan sonra randevuyu kaptim. Yasaklarin bana pek islemeyecegini telefonda anllattim kendisine. Kolay bir ulasim yolu var toplu tasima candir sekliyle kapisina vardim. Guvenlikli rezidans kapida rahat oldugum ici tc kimlik numarama kadar verdim.aslinda kimse bi seysormuyor ama maksat rahatlik olsun. Dairesi yuksek bir rezidansta sirin bir ev. Beni karsiladi ve gercekten resimler ona haksizlik yapiyormus inanin daha guzel bir genc kadinla karsilastim. Bir suru ikram hazirlanmis ki buna istersem viski de dahil. Elena cok guzel yuzu ve sifir yag cok fit bir vucuda sahip bir pembisimiz. On tanisma fasli ve sohbeti cok keyifliydi..yakinlasmamiz cok uzun surmedi bizim elektrigimiz tuttugu icin bir anda sevismeye basladik ve gordum ki vucudu cok siki ve fit. Kendisi sevisirken isiktan pek haz etmiyor. Biraz karanlik seviyor bu bilgiyi paylasayim sizlerle.mesela bu u vucudunu pek begenmeyen kadinlar yapar aslinda ama elena muazzam guzel vucudu olan bir kadin.vardir kendince bir tarzi dielim bu konuya. O kadar tatli ve guzel bir kadin ki ona dakikalarca yaptigim oral sex hic bitmesin istedim.aldigi zevk ve beni tahrik etmesi inanilmazdi.dewaminda gaza gelene tombik ve pozisyonlarca dewam eden mukemmel bir sex. Dus hijyen derken yatakta sarilarak tv de kardeslerim dizisini izledik.sayesinde bende diziye vakif olarak basa donup izliyorum artik. Tabi elena ciplak ben ciplak nereye kadar ayni yatakta sarilmis dayanabilirim? Tabiki 40 50 dakika sonra ufak ufak taarruza gectim.hic bir istegimi kirmadi saolsun. Kollarinda harika bir sexten sonra dakikalarca sevistik ama tombikin o gun icin 3. Seansa gucu yoktu. Onu cok cok opup dusa gectim ve giyinerek donus hazirligimi yaptim. Tanimaktan buyuk keyif aldigim bu guzel kizi daha *** gormeyi de kendime dustur edindim sevgili dostlar.

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınıza sağlık.

Orta Asyalı güzellere referanslarınız ardı ardına geliyor ve beklendiği gibi hepsinden de oldukça memnunsunuz. 🤗 Bende de genel bir çekik göz ve kırık Türkçe sevdası var. Bu sevdadan sebep mi yoksa pembişlerin kendi güzelliklerinden mi bilmiyorum en keyif aldığım görüşmelerin tümünde Orta Asya güzelleri vardı.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,821
8,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Resmen canımız çekti :)

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Gecikmis bir referans olsa da ancak teknik konulari halletik yazmamak olmaz.
Bu tombik dostunuz hafta sonu yasaklarinda arayip tarayip sonunda rotayi @ELENA hanima kirdi. Kisa ama netbir telefondan sonra randevuyu kaptim. Yasaklarin bana pek islemeyecegini telefonda anllattim kendisine. Kolay bir ulasim yolu var toplu tasima candir sekliyle kapisina vardim. Guvenlikli rezidans kapida rahat oldugum ici tc kimlik numarama kadar verdim.aslinda kimse bi seysormuyor ama maksat rahatlik olsun. Dairesi yuksek bir rezidansta sirin bir ev. Beni karsiladi ve gercekten resimler ona haksizlik yapiyormus inanin daha guzel bir genc kadinla karsilastim. Bir suru ikram hazirlanmis ki buna istersem viski de dahil. Elena cok guzel yuzu ve sifir yag cok fit bir vucuda sahip bir pembisimiz. On tanisma fasli ve sohbeti cok keyifliydi..yakinlasmamiz cok uzun surmedi bizim elektrigimiz tuttugu icin bir anda sevismeye basladik ve gordum ki vucudu cok siki ve fit. Kendisi sevisirken isiktan pek haz etmiyor. Biraz karanlik seviyor bu bilgiyi paylasayim sizlerle.mesela bu u vucudunu pek begenmeyen kadinlar yapar aslinda ama elena muazzam guzel vucudu olan bir kadin.vardir kendince bir tarzi dielim bu konuya. O kadar tatli ve guzel bir kadin ki ona dakikalarca yaptigim oral sex hic bitmesin istedim.aldigi zevk ve beni tahrik etmesi inanilmazdi.dewaminda gaza gelene tombik ve pozisyonlarca dewam eden mukemmel bir sex. Dus hijyen derken yatakta sarilarak tv de kardeslerim dizisini izledik.sayesinde bende diziye vakif olarak basa donup izliyorum artik. Tabi elena ciplak ben ciplak nereye kadar ayni yatakta sarilmis dayanabilirim? Tabiki 40 50 dakika sonra ufak ufak taarruza gectim.hic bir istegimi kirmadi saolsun. Kollarinda harika bir sexten sonra dakikalarca sevistik ama tombikin o gun icin 3. Seansa gucu yoktu. Onu cok cok opup dusa gectim ve giyinerek donus hazirligimi yaptim. Tanimaktan buyuk keyif aldigim bu guzel kizi daha *** gormeyi de kendime dustur edindim sevgili dostlar.
Teşekkür ederim cnm ve güzel insan herzaman beklerim 🥰🙏😘

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,374
1,547
Cinsiyetiniz nedir?
güzel detaylı paylaşımınız için teşekkür ederiz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar