Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena ile tanışmak

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrardan selamlar sevgili forumdaşlar.Uzun bir aradan sonra ilk paylaşımımı Elena hanım için açmak istiyorum.
Sabah forumu tararken gözüme bir anda Elena hanımın fotoğrafları takıldı, biraz sabırsız davranarak direk mesaj attım ve akşam için sözleştik.

Maltepe’de ulaşımı rahat , güvenlikli,lux bir dairede misafir ediyor.Gayet temiz ve hijyenik bir evi var.

Heyecan ile sözleştiğimiz saatte evine gittim.
Fotoğraflardakinden çok daha güzel bir fiziği var, minyon severler için ideal.
Yüz güzelliği ise ortalamanın çok üzerinde.

Gayet zengin bir ikram eşliğinde muhabbet ettikten sonra yatağa geçtik.
Yatakta tam bir GF experiance yaşatıyor.Sex’in yanında arzulu bir sevişme de sunuyor.

İlk görüşmemiz olduğu için 1 saatlik randevulaşmıştık lakin gönlüm bu tutkulu sevişmeyi bırakmaya el vermediği için görüşmeyi uzattık( şansıma kendiside müsaitmiş:)

Kıssadan hisse beklentilerimin çok daha ötesinde gayet güzel ve kaliteli vakit geçirdim.
Kendisine geçirttiği güzel saatler için teşekkür ederim .

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İyiki de uzatmışsın...Aklında kalacaktı😅 @ELENA öyle kısa zaman içinde doyulacak bir güzellik değilldir..☺️

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Tekrardan selamlar sevgili forumdaşlar.Uzun bir aradan sonra ilk paylaşımımı Elena hanım için açmak istiyorum.
Sabah forumu tararken gözüme bir anda Elena hanımın fotoğrafları takıldı, biraz sabırsız davranarak direk mesaj attım ve akşam için sözleştik.

Maltepe’de ulaşımı rahat , güvenlikli,lux bir dairede misafir ediyor.Gayet temiz ve hijyenik bir evi var.

Heyecan ile sözleştiğimiz saatte evine gittim.
Fotoğraflardakinden çok daha güzel bir fiziği var, minyon severler için ideal.
Yüz güzelliği ise ortalamanın çok üzerinde.

Gayet zengin bir ikram eşliğinde muhabbet ettikten sonra yatağa geçtik.
Yatakta tam bir GF experiance yaşatıyor.Sex’in yanında arzulu bir sevişme de sunuyor.

İlk görüşmemiz olduğu için 1 saatlik randevulaşmıştık lakin gönlüm bu tutkulu sevişmeyi bırakmaya el vermediği için görüşmeyi uzattık( şansıma kendiside müsaitmiş:)

Kıssadan hisse beklentilerimin çok daha ötesinde gayet güzel ve kaliteli vakit geçirdim.
Kendisine geçirttiği güzel saatler için teşekkür ederim .
Teşekkür ederim cnm herzaman beklerım kapım acık herzaman 🥰😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar