Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena ile tanışma programı Part-1

sairinelinde Çevrimdışı
15 May 2019
97
121
Cinsiyetiniz nedir?
Elena ile daha önce birkaç defa görüşmek için mesaj atmıştım fakat bir türlü zamanlarımızı uyuşmadı. Ama en son mükemmel anı yakaladık ve pazar günü Elena ile 1 saatlik bir program ayarladık. Tam saatinde vardım ve Elena da hazırlanmış bekliyordu...

Elena için diğer yorumlar belli zaten, çok kibar, güler yüzlü, sıcacık sohbeti, ikramları evinin düzeni park sorunu olmayışı hepsi benim de onayladığım güzelliklerdi.
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çayım bittiğinde ilk yarım saatin dolduğunu fark ettim... Şunu anladım ki bu güzelliği tatmaya 1 saat yetmez. Benim vaktim kısıtlı olduğu için mecburen bir saatlik program yaptık...

-Aslında özel anlara girmek hiç istemiyorum ama merak edenler için kısaca bahsedeyim....

Elena küçük göğüs sevenler için biçilmiş kaftan, çok çıtı pıtı tatlı bir hatun...
teni çok güzel vakit daha geniş olsa dudaklarımı tüm vücudunda gezdirebilirdim.
Birlikteyken incitmekten, canını yakmaktan korkuyor insan...
İsteğinize göre kontrolü size veriyor yada kendinizi onun kollarına bırakıyorsunuz..
Fotoğraflarda göründüğünden daha esmer bir teni var, yüz güzelliği bakışlarına bayıldım...

Ayrıca kokusu çok güzel... Tropikal meyve kokuyordu ...
Akşam eve geldim dinlenirken kendime bir açai-ananas lı Yeşil çay koydum,
aynı Elena'nın kokusu yüzümde bir gülümseme, sanki Elena hala yanımdaydı.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena ile daha önce birkaç defa görüşmek için mesaj atmıştım fakat bir türlü zamanlarımızı uyuşmadı. Ama en son mükemmel anı yakaladık ve pazar günü Elena ile 1 saatlik bir program ayarladık. Tam saatinde vardım ve Elena da hazırlanmış bekliyordu...

Elena için diğer yorumlar belli zaten, çok kibar, güler yüzlü, sıcacık sohbeti, ikramları evinin düzeni park sorunu olmayışı hepsi benim de onayladığım güzelliklerdi.
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çayım bittiğinde ilk yarım saatin dolduğunu fark ettim... Şunu anladım ki bu güzelliği tatmaya 1 saat yetmez. Benim vaktim kısıtlı olduğu için mecburen bir saatlik program yaptık...

-Aslında özel anlara girmek hiç istemiyorum ama merak edenler için kısaca bahsedeyim....

Elena küçük göğüs sevenler için biçilmiş kaftan, çok çıtı pıtı tatlı bir hatun...
İsteğinize göre kontrolü size veriyor yada kendinizi onun kollarına bırakıyorsunuz..
Fotoğraflarda göründüğünden daha esmer bir teni var, yüz güzelliği bakışlarına bayıldım...

paylaşım için teşekkürler

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915

Teşekkür ederim cnm benim paylaşım için 🥰😘🍓 herzaman beklerim çok keyifli de herşey 🙏🥰

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
114
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.. @ELENA çok başkadır bilirim, güzeller güzeli sarı prenses ❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar