Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena ile güzel saatler...

Eski Abc1234567890

Normal Üye
19 Ağu 2019
9
27
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena ile 3. denememde her ikimizin de uygun zamanını bularak hafta içi görüşme şansına eriştim.
Öncelikle halen aklına takılan varsa belirteyim, girişteki isim-TC no konusu canınızı sıkmasın, zorlayan bir durum kesinlikle yok.
İkram ve güler yüzlülük Son derece güzel, hiç bir sorun yok.
Bir süredir fit-skinny arası beden ölçülerine acayip kafayı takmış durumdayım, bu sebeple fizik olarak ben aşırı beğendim. T-shirt altı tanga ile karşıladığı için muhabbet boyunca totoya kilitlenme yaşadım🤦‍♀️.
Özel anlara gelirsek, bir kere o kadar tertemizdi ki kendisine oral yapmak başlı başına bir zevkti. Çok sevdiğim doggy ile iki kez beni bulutlara uçurdu. Öpmeye doyulmayan küçük dudaklarından da ayrıca bahsetmeliyim, resmen beni benden aldı.
Toplamda tam bir gfe deneyimiydi, sevişmekte de edilen muhabbetten de müthiş keyif aldım. Mutlaka tekrar misafiri olacağım, umduğumdan çok çok daha iyi bir deneyim yaşadım. Kendisine de bana 2 saat boyunca katlandığı için ayrıca teşekkür ediyorum 😘

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Elena ile 3. denememde her ikimizin de uygun zamanını bularak hafta içi görüşme şansına eriştim.
Öncelikle halen aklına takılan varsa belirteyim, girişteki isim-TC no konusu canınızı sıkmasın, zorlayan bir durum kesinlikle yok.
İkram ve güler yüzlülük Son derece güzel, hiç bir sorun yok.
Bir süredir fit-skinny arası beden ölçülerine acayip kafayı takmış durumdayım, bu sebeple fizik olarak ben aşırı beğendim. T-shirt altı tanga ile karşıladığı için muhabbet boyunca totoya kilitlenme yaşadım🤦‍♀️.
Özel anlara gelirsek, bir kere o kadar tertemizdi ki kendisine oral yapmak başlı başına bir zevkti. Çok sevdiğim doggy ile iki kez beni bulutlara uçurdu. Öpmeye doyulmayan küçük dudaklarından da ayrıca bahsetmeliyim, resmen beni benden aldı.
Toplamda tam bir gfe deneyimiydi, sevişmekte de edilen muhabbetten de müthiş keyif aldım. Mutlaka tekrar misafiri olacağım, umduğumdan çok çok daha iyi bir deneyim yaşadım. Kendisine de bana 2 saat boyunca katlandığı için ayrıca teşekkür ediyorum 😘
Cnm teşekkür ederim güzel yorum ve güzel saatler için her zaman kapım açık beklerim🥰😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve gerekli detayları içeren paylaşım için teşekkürler... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar