Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena ile geçen harika 2 saat...

skyman34

Normal Üye
8 Tem 2021
1
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu uzun zamandır üyeliksiz takip etmekteydim ancak gorusmeler gerceklestırmeme ragmen referans ıslerıne gırmıyordum bu fikrimi değiştiren kişi elena oldu , (birde artık pembısler referans ısını daha sıkı tutmaya baslayınca referans bırıktırmek mantıklı olacaktı).

Elena ile kısa bır yazısmadan sonra musaıt oldugunu ( aya ıle gorusmemım etkısı ve konumu bılmemden oturu adresi bır nevi referans olarak kullandım ) ve kabul edildim :)

Kendısının bulundugu konumda park sorunu yok toplu tasıma ıle ılgılı bır fıkrım yok . Kapıda kısa bir bilgi alısverısınden sonra asansore yonelıp verdıgı kata cıktım daha asansorden cıkar cıkmaz bir el görüp içeri daldım :D Karsılastıgım manzara mınnacık ama bır o kadar seksi kadın elanaydı ıstedıgım gıbı gıyınmıstı konusması sohbetı cok hos ıkramlarda bulunuyor.

Kendım dus almak ıstedım o konuda sıkıntı yok her seans arası ne zaman ıstersenız alabilirsiniz. Sevişirken kendımı lıse zamanlarında hıssetmemı sagladı gercekten gecmıse yolculuk yaptım sarılıyor opuyor durmuyor :) minicik bir kadın oldugu ıcın istediginiz pozisyona sokabiliyorsunuz kendısıde telefonla konusurken doggy yapıp benı o mınık poposuna gömdü baya bi oral yaptım kendısıne o pozisyonda.

Pek anlatmayı beceremıyorum ancak ınanılmaz 2 saat ıcın tesekkur ediyorum elenaya

bayram ıcın sozlestık 3 yerımden uzun uzun opecekmıs sımdıden bana ıyı bayramlar:D

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Forumu uzun zamandır üyeliksiz takip etmekteydim ancak gorusmeler gerceklestırmeme ragmen referans ıslerıne gırmıyordum bu fikrimi değiştiren kişi elena oldu , (birde artık pembısler referans ısını daha sıkı tutmaya baslayınca referans bırıktırmek mantıklı olacaktı).

Elena ile kısa bır yazısmadan sonra musaıt oldugunu ( aya ıle gorusmemım etkısı ve konumu bılmemden oturu adresi bır nevi referans olarak kullandım ) ve kabul edildim :)

Kendısının bulundugu konumda park sorunu yok toplu tasıma ıle ılgılı bır fıkrım yok . Kapıda kısa bir bilgi alısverısınden sonra asansore yonelıp verdıgı kata cıktım daha asansorden cıkar cıkmaz bir el görüp içeri daldım :D Karsılastıgım manzara mınnacık ama bır o kadar seksi kadın elanaydı ıstedıgım gıbı gıyınmıstı konusması sohbetı cok hos ıkramlarda bulunuyor.

Kendım dus almak ıstedım o konuda sıkıntı yok her seans arası ne zaman ıstersenız alabilirsiniz. Sevişirken kendımı lıse zamanlarında hıssetmemı sagladı gercekten gecmıse yolculuk yaptım sarılıyor opuyor durmuyor :) minicik bir kadın oldugu ıcın istediginiz pozisyona sokabiliyorsunuz kendısıde telefonla konusurken doggy yapıp benı o mınık poposuna gömdü baya bi oral yaptım kendısıne o pozisyonda.

Pek anlatmayı beceremıyorum ancak ınanılmaz 2 saat ıcın tesekkur ediyorum elenaya

bayram ıcın sozlestık 3 yerımden uzun uzun opecekmıs sımdıden bana ıyı bayramlar:D
Teşekkür ederim cnmm iyi saatler için

babypowder Çevrimdışı
6 Haz 2021
354
288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık elena hanım merak ettiğim bayanlardan umarım bir gün görüşürüz :)

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkürler paylaşım için..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar