Semih_34
Normal Üye
- 20 Ara 2021
- 28
- 92
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Forum Ahalisi,
Epey zamandır aklıma koymuştum “gecelik” bir görüşme yapmayı. Kendimce 5-6 seçeneğim vardı. Elena ile daha önce iki saatlik çok olumlu bir görüşmem olmuştu. Önceki görüşmemiz epeyce yer etmiş bende ki, hemen yazdım kendisine. Cumartesi günü için sözleştik. Saat 23.00’te bekliyorum dedi. Saatinde rezidansın etrafındaydım. Bekle gelip kart vereceğim onunla giriş yapacaksın dedi. Birkaç dakika sonra jean ve tişörtü ile seke seke yaklaştı bana. Çıtı pıtı, çok güzel. Bildiğiniz melek
. Öyle gülümsedi ki kartı verirken, güya biraz bekleyip gidecektim peşinden. Bekleyemedim maalesef. Adımlarım takıldı gittiler peşine, kendimi dairesinin katında buldum hemen. Öyle ki hazırlanmasına fırsat vermeyince ben, kapıyı çalınca “bi dakkaa” demesi gerekti
. Şimdi fark ettim çok uzun tutmuşum girişi. Giriş bu kadarsa efsanevi o gece buraya nasıl aktarılır? Aktarılmaz, ne kâğıt yeter ne mürekkep. Çok seviyorum ben bu kızı. Hani yazıyorsunuz ya “kız arkadaşı gibi” diye. Elena için “gibi” si fazla. Kız arkadaşım o benim. Onun yanında benim hissettiğim bu. Tabi detay isteyeceksiniz, onu bu kadar özel kılan ne diyeceksiniz. Yüzü, fiziği? Evet, çok güzel. Yatakta? Evet, çok keyifli. Gerginliğinizi üzerinden alması? Evet, çok başarılı. Pembişleri sevebilirsiniz mavişler ama çok azında evinizdeymiş gibi hissedersiniz. Evimdeymiş gibi hissetmek istediğimi nerden çıkarıyorsun diyen arkadaşlar varsa onları başka tarafa alıyorum. Harbiden, belki de artık 20-30 aralığından çıktığım için böyle veya benim için hep böyleydi bilemiyorum. Sex sadece o yaşadığımız 10-15 dk.mı yoksa öncesi ve sonrası da sexe dahil mi? Ben öncesinin ve sonrasının o sexi kaliteli kıldığına inanıyorum. Böyle düşünmeyenler, haklı olarak saatlik ziyaretleri tercih edebilirler. İşi daha da duygusallıktan arındırırsanız şişme bebeğe kadar gider bu. Bu arada, 10-15 dedim ama benim tedavilik bir geç boşalma sorunsalım var. Elena’nın söylemiyle “o şapka yok mu o şapkaa, hep onun yüzünden
”. Sorunlarınıza rağmen sizi sevebilen, size içten gülebilen pembişleri siz de sevin arkadaşlar ve sakın üzmeyin onları. Gece 3’e kadar kah seviştik, kah öpüşüp koklaştık. Bir ara çok uzunca bir süre koltukta kucağımda, youtube’dan açtığımız şarkılara birlikte eşlik ettiğimizi hatırlıyorum. Türkçesi çok iyi ve aramızda kalsın sesi de çok güzel. Nihayet ezbere bildiği bir şarkı rastlayınca bunu tam olarak anladım
. Ve gündüzünde ayrılırken bana, “bir şarkı ismi söyle bir dahakine onu da ezberlemiş olayım” diye söz verdi. Her neyse, danslarımızı falan da atlayıp artık sabahı getireyim de okumaktan kurtulun. Gece 3’ten sonra kollarıma aldım ve uyuduk. Belki ben biraz kendisini seyre dalıp, ondan sonra uyumuş olabilirim
. Uyanınca kollarınızda bir melek
görmekten daha güzeli, kollarınızda gülümseyen bir melek
görmenizdir
. Ve uyanınca ayrılmadan önce son bir kez daha mutlu olmak gibisi de yoktur
. Şunu anladım ki söz konusu Elena olunca değil bir, iki saat bile haksızlık kendime. Sonraki gecelik görüşmemize kadar sevgiyle kal Sevgili Elena!
Epey zamandır aklıma koymuştum “gecelik” bir görüşme yapmayı. Kendimce 5-6 seçeneğim vardı. Elena ile daha önce iki saatlik çok olumlu bir görüşmem olmuştu. Önceki görüşmemiz epeyce yer etmiş bende ki, hemen yazdım kendisine. Cumartesi günü için sözleştik. Saat 23.00’te bekliyorum dedi. Saatinde rezidansın etrafındaydım. Bekle gelip kart vereceğim onunla giriş yapacaksın dedi. Birkaç dakika sonra jean ve tişörtü ile seke seke yaklaştı bana. Çıtı pıtı, çok güzel. Bildiğiniz melek