Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Elena hanimla gorusmem

8 Ocak 2011
114
111
Cinsiyetiniz nedir?
Elena hanimla kendi evinde gorusme gerceklestirdim, evi temiz ve giris cikis sorunsuz. Ikramlar olarak gayet tatminkar. Fizik olarak gercekten guzel , zayif bayan sevenler icin firsat fakat gogus olarak buyuk beklentiye girilmemesi gerekir. Iletisim olarak gayet ilgili ve gorusme suresince de telefonuyla ilgilenmiyor ve sizinle sohbet ediyor. Kendisi birliktelik oncesi ayrica dans showunu da yapti. Birliktelik konusuna gelince oral konusunda daha iyi olabilirdi, kisa yapilmasi hosuma gitmiyor pek.. opusmuyorum dedi bilmiyorum o gune ozel mi yoksa genel olarak mi bilemedim . 1. Gorusme sonrasi kendisine tesekkur ederek yanindan ayrildim. Ilgisi icin tesekkur ederim

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
85
109
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öpüşme yoksa şahsen ben devamını getirmem. Bir de ağzının ucuyla öpüşenler var onlara ayrı bi ayarım. Neyse geçmiş olsun dostum yazdığın iyi oldu elemiş olduk.

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
69
96
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun sexte standart olan şeyleri penpislerimiz yapmiyorsa eğer sayfasında belirtse güzel olur

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam oral olmayınca büyük sorun diye yorum yapmişsiniz daha önce,
Sanırım bile bile lades olmuş.
Tabi birde Elena hanımı dinlemek lazım...
Bir günde iki nötr referans açtığınıza göre,
Belki sizden de kaynaklanan bir problem olabilir mi?

8 Ocak 2011
114
111
Cinsiyetiniz nedir?
Is yogunlugumdan gec ref yazilarimi attim, kafiyeli siir yazmak yerine gercekci yorumlar yapilmasini tercih ediyorum. Sonucta gidecek kisiler icin referans yaziyoruz, suslu cumleler kurmak yerine. Beklentiyi yuksek tutmamda olabilir ama sonucta bu keyif meselesi.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Is yogunlugumdan gec ref yazilarimi attim, kafiyeli siir yazmak yerine gercekci yorumlar yapilmasini tercih ediyorum. Sonucta gidecek kisiler icin referans yaziyoruz, suslu cumleler kurmak yerine. Beklentiyi yuksek tutmamda olabilir ama sonucta bu keyif meselesi.
Öyle de hocam daha önce yorum yazmışsınız kendisine,
Oral yoksa büyük sorun diye.
Gidip deneyeyim belki memnun kalırım diye mi düşündünüz.
Süslü cümle kurmayın okey,
Ancak siz daha önce kendi kurduğunuz cümlemizi bile dikkate almamişsiniz...

8 Ocak 2011
114
111
Cinsiyetiniz nedir?
Ben hic yok demedim.sadece tatmin edici degil. Benim.yazdigim konuya da olurmu oyle demisti denemek istedim fakat genel olarak kotu diyemem

4 Kas 2021
110
156
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena ile görüşmek henüz kısmet olmadı.Ama meraklısı olan arkadaşım var.Ilgi alakasını hep över durur.Belki bir ten uyumu sağlanamamıştır.Belki de Siz gfe değil de daha hard bir performans bekliyorsunuz.Daha güzel görüşmeleriniz olsun diyorum.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Elena hanimla kendi evinde gorusme gerceklestirdim, evi temiz ve giris cikis sorunsuz. Ikramlar olarak gayet tatminkar. Fizik olarak gercekten guzel , zayif bayan sevenler icin firsat fakat gogus olarak buyuk beklentiye girilmemesi gerekir. Iletisim olarak gayet ilgili ve gorusme suresince de telefonuyla ilgilenmiyor ve sizinle sohbet ediyor. Kendisi birliktelik oncesi ayrica dans showunu da yapti. Birliktelik konusuna gelince oral konusunda daha iyi olabilirdi, kisa yapilmasi hosuma gitmiyor pek.. opusmuyorum dedi bilmiyorum o gune ozel mi yoksa genel olarak mi bilemedim . 1. Gorusme sonrasi kendisine tesekkur ederek yanindan ayrildim. Ilgisi icin tesekkur ederim
Teşekkür ederim paylaşım için tanıdıgıma memnun oldum

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
🙏🙏

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Ben derim öpüşme ve oral olmadan sekstin keyfi olmaz derim benım bildigim teşekkür ederim 🙏 çok

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
989
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şöyle bir profili dolaştımda Elena Hanım müthiş görünüyor. Referansları itibariyle uxunca bir zamandır ilgimi çeken ve tanışmak için bir fırsat yaratmaya çalıştığım bir güzel. Zarif, sexy ve son derece hoş görünüyor. Belki gününde değildi diyelim.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Şöyle bir profili dolaştımda Elena Hanım müthiş görünüyor. Referansları itibariyle uxunca bir zamandır ilgimi çeken ve tanışmak için bir fırsat yaratmaya çalıştığım bir güzel. Zarif, sexy ve son derece hoş görünüyor. Belki gününde değildi diyelim.
Teşekkür ederim 🙏🥰

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Süslü cümleler gerçekçi değil mi ?
Aksine bir görüşmede şarkılar, şiirler söz konusu ise keyifli geçmiş bir zamanın çıktısıdır 😉 anladığım kadarıyla siz referanslarda istatistiki verileri baz almak istiyorsunuz fakat şunu göz ardı etmeyin. Oral min 15 dk , 6 pozisyon 3 karşılıklı orgazm şeklinde yorumlarla dolu olan bir partnerde sizin aynı deneyimi yaşamama ihtimaliniz de var? Bence bir de bu açıdan bakın. Bir uyum sorunu olmuş olabilir, Sağlık olsun diyelim.

Herkese keyifli deneyimler. Bir üstadın sözleri ile bitireyim. Hayat kısa, kuşlar uçuyor😉

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Süslü cümleler gerçekçi değil mi ?
Aksine bir görüşmede şarkılar, şiirler söz konusu ise keyifli geçmiş bir zamanın çıktısıdır 😉 anladığım kadarıyla siz referanslarda istatistiki verileri baz almak istiyorsunuz fakat şunu göz ardı etmeyin. Oral min 15 dk , 6 pozisyon 3 karşılıklı orgazm şeklinde yorumlarla dolu olan bir partnerde sizin aynı deneyimi yaşamama ihtimaliniz de var? Bence bir de bu açıdan bakın. Bir uyum sorunu olmuş olabilir, Sağlık olsun diyelim.

Herkese keyifli deneyimler. Bir üstadın sözleri ile bitireyim. Hayat kısa, kuşlar uçuyor😉
Teşekkür ederim 🙏

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Benim de @ELENA ile görüşmelerim oldu. Konular da açtım. Öpüşme konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta seans aralarında bile öpüşmeye devam ediyor... Çok memnun ayrıldım.
Teşekkür ederim cnm her insan değişik yemek ister bazıları vazla ister ama ben herkese aynı yaparım belki onun için az gelmiş olabilir sağlık olsun nedeylim cnm bilen biler gelen gelir sen cansın🙏😘

Fenerkalamış Çevrimdışı
11 Şub 2023
38
48
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rederans veren kendi yorumunu belirtmiş altına Elena Hanımı öven bir sürü yazı yazılmış. (Buradaki mesele Elana Hanım değil bu arada başka biri de olabilirdi). Yani yorumu yapan ne yaşamışsa onu yazmış adam sallıyor gibi muamele yapmanın bir anlamı yok ki :) “ ben defalarca görüştüm böyle birşey yaşamadım demek o kişi haksızlığa uğramasın diye yapılan bir savunma “ evet ama sonuçta siz farklı yaşamışsınız yorumu yapan farklı yaşamıştır. Neden gelip hanımefendiyi övme gereği duyuyoruz.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok yakından tanıdığım en az 4 arkadaşım görüştü.... 4/4 hepsi de çok memnun ayrıldı.... Ayrıca gecelik uzun görüşmelerdi... Karşınızdaki partner kısa süreliği sıkıntılar yaşayabilir... Biraz sabır ve uyum yakalamak önemlidir. Bir kaç kadeh buna yardımcı olur çoğu zaman.... Sabit tecrübemle yazıyorum bunları.... Birde kişisel temizlik ve ağız ile vucüt temizliği ve kokusu.... Gerisi teferruat...

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
914
719
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim cnm her insan değişik yemek ister bazıları vazla ister ama ben herkese aynı yaparım belki onun için az gelmiş olabilir sağlık olsun nedeylim cnm bilen biler gelen gelir sen cansın🙏😘
Doğru diyorsun ,Seni bilen biliyor...🥰🥰🥰

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
914
719
Cinsiyetiniz nedir?
Rederans veren kendi yorumunu belirtmiş altına Elena Hanımı öven bir sürü yazı yazılmış. (Buradaki mesele Elana Hanım değil bu arada başka biri de olabilirdi). Yani yorumu yapan ne yaşamışsa onu yazmış adam sallıyor gibi muamele yapmanın bir anlamı yok ki :) “ ben defalarca görüştüm böyle birşey yaşamadım demek o kişi haksızlığa uğramasın diye yapılan bir savunma “ evet ama sonuçta siz farklı yaşamışsınız yorumu yapan farklı yaşamıştır. Neden gelip hanımefendiyi övme gereği duyuyoruz.
Forumdan uzaklaştırılmış ama yine belirtmek isterim. Bulunulan ithamdaki konunun nedeninin, kişiden de kaynaklanabileceğini belirtmek.(Hijyen,temizlik veya koku vb.) Tabi ki herkesin yaşadığı durum ve memnuniyet farklıdır. Elena standartı olan bir pembişimiz ondan dolayı belirtmek istenmektedir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar