Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena hanım ile güzel 1 saat

5 Ağu 2022
92
134
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bundan yaklaşık 2 3 hafta önce elena hanımla görüştüm. Şimdiye kısmet oldu referans yazmak. Öncelikle kendisinin evinin merkezi bir yerde ulaşım problemi yok. Bu arada ben geldiğimde eve yeni taşınmıştı salonda koltuklar felan bile yoktu ama pekde önemi yok benim için yatak yeterli😀 kendisi minyon severler için bulunmayacak bir nimet üstelik minyon bir yapıda olmasına rağmen yataktaki kıvraklığı uyumu şahsen hat safadaydı. Güzel bir saat için kendisine teşekkür ederim sanırım salona koltuklar gelmiştir ve daha uzun bir görüşme yapabiliriz artık😍😍

3 Ocak 2022
83
89
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bundan yaklaşık 2 3 hafta önce elena hanımla görüştüm. Şimdiye kısmet oldu referans yazmak. Öncelikle kendisinin evinin merkezi bir yerde ulaşım problemi yok. Bu arada ben geldiğimde eve yeni taşınmıştı salonda koltuklar felan bile yoktu ama pekde önemi yok benim için yatak yeterli😀 kendisi minyon severler için bulunmayacak bir nimet üstelik minyon bir yapıda olmasına rağmen yataktaki kıvraklığı uyumu şahsen hat safadaydı. Güzel bir saat için kendisine teşekkür ederim sanırım salona koltuklar gelmiştir ve daha uzun bir görüşme yapabiliriz artık😍😍
Bana 1 saat görüşme yaptığım için çemkirmişti . Aksiyon da randımanlı olmadı zaten .

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

soykankula Çevrimdışı
24 Şub 2020
35
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
daha önce defalarca görüşmem oldu kendisiyle, elena iyidir hoştur :) akılda kalır

Semih_34

Normal Üye
20 Ara 2021
28
92
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana 1 saat görüşme yaptığım için çemkirmişti . Aksiyon da randımanlı olmadı zaten .
Yorumunuza saygı duymakla birlikte, benim de kendisiyle bir saatlik görüşmelerim oldu. Hiç böyle bir şey hissetmedim. Candır kendisi, gülücüğü eksik olmaz. Hatta ben daha sıklıkla görüşebilmek için 1 saatlik görüşmeleri tercih ediyorum @ELENA ile. Saygılar.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Yorumunuza saygı duymakla birlikte, benim de kendisiyle bir saatlik görüşmelerim oldu. Hiç böyle bir şey hissetmedim. Candır kendisi, gülücüğü eksik olmaz. Hatta ben daha sıklıkla görüşebilmek için 1 saatlik görüşmeleri tercih ediyorum @ELENA ile. Saygılar.
Teşekkür ederim cnm 🥰🤗

• Beğen
Tepkiler: M10

OldFashioned

Normal Üye
8 Ağu 2022
7
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme gününüzde neler yaşandı, iki tarafında ruh hali nasıldı bilemem elbette ama .Ben de kendisiyle bir saatlik bir görüşme yaptım ancak hiç dediğiniz gibi bir izlenime kapılmadım. Gayet hoş karşıladı ve çok iyi ilgilendi. Asla görüşme kısa diye ters bir tavır yada hareketi olmadı. Çok keyifli bir saat geçirdim kendisiyle.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar