Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena hanım ile 2. Görüşme

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
229
418
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena hanım ile 2. Görüşmemi dün yaptım. Onun yanında zaman o kadar hızlı akıyor ki sanki girdiğiniz stüdyo daire dünyadan bağımsız, zamanın daha hızlı aktığı başka bir paralel evren içindeki kozmik bir odaya dönüşüyor. Dışarıdaki 1 saat orada 10 dakikaya denk geliyor. Karşılaması, ilgisi tavrıyla size enerjisini hissettiriyor. dünyanın en sessiz insanı bile olsanız tatlı dili ile tüm gün sizi muhabbetine çekebilir. Yalnız dikkat... Görüşme sonrası 3-4 gün gaipten onun kokusunu alabilir. Sempatik gülüşü kulaklarınızda çınlanabilir. Güzel siması gözünüzün önünde belirebilir. Normal hayatınıza dönünce yüzünüzde aptal bir gülümsemeyle varlık aleminden soyutlanabilirsiniz. biz bu 3 günlük süreye elena effect diyoruz. Vücuttaki Endorfin salgısı azaldıkça tüm duyularınızı istila eden elena etkisi geçecektir. ta ki bir sonraki görüşmeye kadar... İyi ki varsın elena. şu küçük gezegenimizde nadir görülen güzel detaylardan birisin♥️

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Elena hanım ile 2. Görüşmemi dün yaptım. Onun yanında zaman o kadar hızlı akıyor ki sanki girdiğiniz stüdyo daire dünyadan bağımsız, zamanın daha hızlı aktığı başka bir paralel evren içindeki kozmik bir odaya dönüşüyor. Dışarıdaki 1 saat orada 10 dakikaya denk geliyor. Karşılaması, ilgisi tavrıyla size enerjisini hissettiriyor. dünyanın en sessiz insanı bile olsanız tatlı dili ile tüm gün sizi muhabbetine çekebilir. Yalnız dikkat... Görüşme sonrası 3-4 gün gaipten onun kokusunu alabilir. Sempatik gülüşü kulaklarınızda çınlanabilir. Güzel siması gözünüzün önünde belirebilir. Normal hayatınıza dönünce yüzünüzde aptal bir gülümsemeyle varlık aleminden soyutlanabilirsiniz. biz bu 3 günlük süreye elena effect diyoruz. Vücuttaki Endorfin salgısı azaldıkça tüm duyularınızı istila eden elena etkisi geçecektir. ta ki bir sonraki görüşmeye kadar... İyi ki varsın elena. şu küçük gezegenimizde nadir görülen güzel detaylardan birisin♥
Teşekkür ederim tanıdıgıma memnun oldum güzel saatler geçirdim yine beklerım 😊😍😘

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elenazedeler oluşmaya başladı forumda😅Bu iyiye işaret👌

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar