- 10 Eyl 2020
- 2,124
- 4,524
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Almanya da , Frankfurt yakın darmstadt da sharks fkk : değil sadece Almanya nın belkide Avrupa nın en iyi clubü. Gerçek bir seks ortamı
Tüm hatunlar full çıplak , yaşanılan bazı seksler o kadar iyiki , hayatın gerçekliğini sorgulatıyor , burada yaşadığım bir görüşme hayatımın en iyisi olarak kaldı , unutulmaz , rüya satın almaya eşdeğer
Niye yazdım bunu ?
Cansu nun seks anlayışı standartın nerdeyse en üstünde , fkk kalitesinde.
Alanının en iyisi deriz ya hani , tam olarak öyle. Gerçi bu referansı ben yazsam da yazmasamda zaten kendisini yaşayanlar biliyor , yaşamayanlar da muhtemelen merak ediyor.
16 ay evel görüşmüştüm kendisiyle , gel zaman git zaman salı akşamı misafir oldum tekrar
Evi çok temiz , normal görüşme yapılan evler gibi değil , ben gibi detaycı biriyseniz bile sorun yok.
Banyosu da tertemiz , herşey muntazam
İkram anlayışı çok güzel , çok ama çok rahat etmeniz için her şey olması gereken yerde ve zamanda.
Cansu bildiğimiz gibi , hep samimi , sanki ben değil o misafir gibiydi , kendimi bu kadar rahat hissettiğim bir görüşme hatırlamıyorum. Hani aylardır tanışıyorsunuzdur birisiyle , sizi çok iyi tanır ona göre davranır ya Cansu da tam olarak böyle
Kendisinin iletişim şeklini çok seviyorum , o ses tonunu koruması çok hoş.
Tertemiz , süt gibi , bu fiziği biraz daha geliştirse kusursuz olacak.
Öyle ki uzanmasını istedim sırf izlemek için , çıplaklığı seviyorum zaten. Zerre rahatsız edici bir öğe yok. Göz var nizam var , seks var , ne ararsanız var : bundan iyisi bu memlekette yok.
İstanbul da olabilir mi ? Ya Ankara da , ya İzmir de ? Aramayın boşuna , bence yoktur.
2 saatlik görüşme o kadar iyi geldi ki , en iyi görüşmelerimden birisi oldu , net .
Harika öpüşüyor , inanılmaz , durmadan nefes nefese ,
Çok ama çok iyi oralla besliyor sizi
Elleriyle sizi kavrıyor rimminge varan seviyede
Sulu , ıslak ,
Durmadan , yorulmadan ,
Tarifi zor bunun ,
Gıdıklayıcı …
Daha fazla yazmaya gerek yok : çok ama çok iyi
Çok nadir bu tip görüşmelerden sonra viski içerim , bunu sadece 2 kadın yapabildi bende
Acele yok , zamanı kullanması , aceleye getirmemesi , özeni , seksteki bitmek bilmeyen enerjisi , sizinle bütünleşmesi ;
O aynaya bakarken tek vücut olmak ;
Varını yoğunu ortaya koyması ;
Kora kor sevişmesi , asla ama asla kaçak oynamaması …
Yeryüzü ile gökyüzü arasında , bulutların altında , ama zeminden yukarıda , geceyle gündüzün ortasında , akşamın 7 sinde , 16 ay aradan sonra , Türkiye nin İstanbul şehrinin Anadolu yakasında bir yerde , derin bir yaraya üfler gibi seviştim
Daha iyisi diye bir kavram yok
Az yaşamadım , buraya kadar bence yeter
Cansu : gerçek bir kadın , gerçek bir klasik yazarı
Öyle ki : fkk seviyesinde.
Kendisine buradan bir defa daha beni misafir edip ağırladığı için çok teşekkür ederim
Şahsen , daha evelden tanıyordum ama ; bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Çok güzel sevişiyor , ince bir kumaş keser gibi , Karakalem resim çizer gibi , şef tabağı hazırlar gibi , tüm elementlere hakim , işini bilen , bir gusto gibi
Apartmandan çıktım , o havada montum elimde durakta beklerken: vay canına dedim
Vay canına
Vay canına, düşündüren , hayrete sevk eden bir görüşme
Mükemmeldi …
Benden bu kadar , hepinize iyi geceler …
Tüm hatunlar full çıplak , yaşanılan bazı seksler o kadar iyiki , hayatın gerçekliğini sorgulatıyor , burada yaşadığım bir görüşme hayatımın en iyisi olarak kaldı , unutulmaz , rüya satın almaya eşdeğer
Niye yazdım bunu ?
Cansu nun seks anlayışı standartın nerdeyse en üstünde , fkk kalitesinde.
Alanının en iyisi deriz ya hani , tam olarak öyle. Gerçi bu referansı ben yazsam da yazmasamda zaten kendisini yaşayanlar biliyor , yaşamayanlar da muhtemelen merak ediyor.
16 ay evel görüşmüştüm kendisiyle , gel zaman git zaman salı akşamı misafir oldum tekrar
Evi çok temiz , normal görüşme yapılan evler gibi değil , ben gibi detaycı biriyseniz bile sorun yok.
Banyosu da tertemiz , herşey muntazam
İkram anlayışı çok güzel , çok ama çok rahat etmeniz için her şey olması gereken yerde ve zamanda.
Cansu bildiğimiz gibi , hep samimi , sanki ben değil o misafir gibiydi , kendimi bu kadar rahat hissettiğim bir görüşme hatırlamıyorum. Hani aylardır tanışıyorsunuzdur birisiyle , sizi çok iyi tanır ona göre davranır ya Cansu da tam olarak böyle
Kendisinin iletişim şeklini çok seviyorum , o ses tonunu koruması çok hoş.
Tertemiz , süt gibi , bu fiziği biraz daha geliştirse kusursuz olacak.
Öyle ki uzanmasını istedim sırf izlemek için , çıplaklığı seviyorum zaten. Zerre rahatsız edici bir öğe yok. Göz var nizam var , seks var , ne ararsanız var : bundan iyisi bu memlekette yok.
İstanbul da olabilir mi ? Ya Ankara da , ya İzmir de ? Aramayın boşuna , bence yoktur.
2 saatlik görüşme o kadar iyi geldi ki , en iyi görüşmelerimden birisi oldu , net .
Harika öpüşüyor , inanılmaz , durmadan nefes nefese ,
Çok ama çok iyi oralla besliyor sizi
Elleriyle sizi kavrıyor rimminge varan seviyede
Sulu , ıslak ,
Durmadan , yorulmadan ,
Tarifi zor bunun ,
Gıdıklayıcı …
Daha fazla yazmaya gerek yok : çok ama çok iyi
Çok nadir bu tip görüşmelerden sonra viski içerim , bunu sadece 2 kadın yapabildi bende
Acele yok , zamanı kullanması , aceleye getirmemesi , özeni , seksteki bitmek bilmeyen enerjisi , sizinle bütünleşmesi ;
O aynaya bakarken tek vücut olmak ;
Varını yoğunu ortaya koyması ;
Kora kor sevişmesi , asla ama asla kaçak oynamaması …
Yeryüzü ile gökyüzü arasında , bulutların altında , ama zeminden yukarıda , geceyle gündüzün ortasında , akşamın 7 sinde , 16 ay aradan sonra , Türkiye nin İstanbul şehrinin Anadolu yakasında bir yerde , derin bir yaraya üfler gibi seviştim
Daha iyisi diye bir kavram yok
Az yaşamadım , buraya kadar bence yeter
Cansu : gerçek bir kadın , gerçek bir klasik yazarı
Öyle ki : fkk seviyesinde.
Kendisine buradan bir defa daha beni misafir edip ağırladığı için çok teşekkür ederim
Şahsen , daha evelden tanıyordum ama ; bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Çok güzel sevişiyor , ince bir kumaş keser gibi , Karakalem resim çizer gibi , şef tabağı hazırlar gibi , tüm elementlere hakim , işini bilen , bir gusto gibi
Apartmandan çıktım , o havada montum elimde durakta beklerken: vay canına dedim
Vay canına
Vay canına, düşündüren , hayrete sevk eden bir görüşme
Mükemmeldi …
Benden bu kadar , hepinize iyi geceler …