- 14 Eki 2019
- 817
- 1,609
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Eskisi kadar sık görüşmeler yapmasam da hava sıcak da olsa nefis durmuyor..Daha önceden girişimlerim olduğu Sevgili Ebru ile sonunda gözümü karartıp tanıştım ve düştüm yollara..Lokasyon toplu taşımaya metroya yakın sonrası taksi yapılabilir.Ya da özel aracınızla rahat ulaşılabilir,site içerisinde..Herkes söylemiş konuma geliyorsunuz Ebru sizi aracı ile garajdan eve hizmet başlıyor
Güvenlik vs uğraştırmıyor..Samimi karşılaşaması hoş yüzü,manken gibi fiziği ve uzun boyu ile karşılıyor Ebru..evi gayet temiz,düzenli..ikramlarla sohbete başlıyoruz.Güleryüzü,zerafeti,asaleti bakışları etkiliyor sizi..Sohbet koyuydu her konuda söyleştik ve güldük,eğlendik.Gelelim asıl beklentilerimize;hava sıcak temizlik şart..Duş aşaması sonrası..Güzel gözler,fizik hoş göğüsler,kalçalar..Dayanılmıyor..Öpüşmesi,sevişmesi,oralı yerinde,sulu tatminkar..Teni mükemmel..istediğiniz pozisyonlara öf pöf demeden cevap verip uyguluyor..İlişkiden keyif haz alıyor
Mekanik değil,sıradan değil..Hemen hemen her pozisyonda misyoner,dogy,yandan vs..Ateşli,istekli,hararetle dogyde ter içinde serinlemek ve kalçalarının manzarasında hazzı yaşamak unutulmayacak anılarda yerini aldı
Güzel,özel,zarif,fiziği düzgün,temiz bayan arayanlara şiddetle tavsiye ederim..Ben keyif aldım,çok düzgün iyi bir insan tanıdım..Geldiğim yola da zamana da değerdi
Kişiliğin,misafirperverliğin,sohbetin,yaşattığın unutulmaz saatler için çok teşekkür ederim Ebru
İyi ki tanıştık