Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Efsaneyi ikna edelim maviler 😂

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Twitter’da gördüm beyler Serel hanım geri gelmiş bi ısrar edelim incall görüşme için 😂
Dönmüş ama şartları çok ağırlaşmış
Yani bilemedim tabi herkesin kendi kantarı neticede

icloud Çevrimdışı
24 Ocak 2025
16
12
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zaten incall görüştüğünü yazmış

Stalkerr

Normal Üye
14 Ara 2024
8
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Incall var ama o nasıl fiyatlar ben şaştım kaldım, newsli sitede müthiş üst düzey hatunlar var çok daha uyguna.
Dostum herkesin kişisel tercihi benim efsanelerimden Sedayla duoları özellikle. Sen onları tercih et uyum meselesi

14 Ocak 2025
77
138
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Serel hanım incall yaparmisiniz lütfen,
Birde ücretlerde biraz indirim rica ediyoruz...

Yousuffer Çevrimdışı
3 Mar 2021
489
404
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak ettim telefondan ulaşmadım ne ki ücret 1 seans 10k felan mı

20 Nis 2023
70
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
19 Ocak 2025
90
33
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
X'de 2 saat 15 / 3 saat 20 gibi bir tarife gördüm.

Bu fiyatları şlaks diye verebilecek bir kolaylıkta para kazanmadığım için pas geçerim hocam, siz buyrun yüzü enfes diye verin bu paraları herkesin kendi tercihi :)
Kımseyı parayı kolay kazanamıyor kardeş durumu olan verebılır

lawyerss Çevrimdışı
29 Ocak 2022
24
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
M
X'de 2 saat 15 / 3 saat 20 gibi bir tarife gördüm.

Bu fiyatları şlaks diye verebilecek bir kolaylıkta para kazanmadığım için pas geçerim hocam, siz buyrun yüzü enfes diye verin bu paraları herkesin kendi tercihi :)
sonuçta para verenin bunu verecek kişide kendi zevk aliyorsa ben ortada sorun gormuyorum.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İkna etmeye gerek yok X de gördüğüme göre kısa zaman sonra geleceğini beyan etmiş. Şimdiden ihtiyaç kredisi için bankaya başvurun gelene kadar onaylanmış olur 🙂

Groot41

Normal Üye
16 Ara 2024
2
1
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Patron x adresini yazarmisiniz merak ettim vallahi

Sezarus

Normal Üye
20 Ocak 2025
5
2
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence ücreti çok abartmış..... bence BENCE (bence)

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
225
445
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
15k nedir. Gerçekten kendisiyle görüşmeyi çok isterdim ama bu şartlarda imkansız...

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
22 Şubat'ta Galata Köprüsü'nde buluşuyoruz. "Serel Incall Yapsın Fiyatları Düşürsün Yürüyüşü". Tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı dolar, benim aşk dolu incall ve indirim beklentim var 🤟✌️👊😜

Icemans

Normal Üye
11 Şub 2023
29
34
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel'in geri gelmesine bir bakıma sevindim diyebilirim. Kendisini seven bir sürü tanıdığım kişiler var onlar içinde iyi bir görüşme fırsatı sunuyor. Serel için iyi kızdır görüşme yapmışlığımda vardır kendisi ile uzun program yapabileceğim sabahlar olmasın diyeceğim bir kız kendisi ama serel burdan nerden baksanız 2 senedir yok gibi benim forumda devamlı görüştüğüm bir partnerim vardı önceden serel daha o zaman bu partnerimden fiyat olarak saat başına X2 olarak görüşüyordu. Serel ilk X adresini attığında bu kadar yüksek fiyatlar ile görüşme yapacağını az çok tahmin edebiliyordum ve tahminim doğru çıktı. Sereli az bişey tanımışlığım olduysa serel fiyat konusunda kolay kolay bu fiyatlardan aşağıya inmez boşa beklemeyin derim. Bu fiyatlar ile görüşülür mü derseniz orası size kalmış. Karar sizin der geçerim.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,122
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
partner'lar odası kurulsun. yönetimde zampara temsilcileri de olsun. taban ve tavan fiyat belirlensin. enflasyon ve kondom fiyatı gibi diğer göstergelere göre fiyat güncellensin. extraların da fiyatları sabitlensin. biri duysun artık sesimizi 😛

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
partner'lar odası kurulsun. yönetimde zampara temsilcileri de olsun. taban ve tavan fiyat belirlensin. enflasyon ve kondom fiyatı gibi diğer göstergelere göre fiyat güncellensin. extraların da fiyatları sabitlensin. biri duysun artık sesimizi 😛
Birim fiyat analizleri de oluşturulsun, isteyene al bi tarafına diye gösterilsin hatta 🙋‍♂️

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tavan ve taban fiyat komisyonu başkanı olup zam görüşmelerine de partnerler odası adına ben girmek istiyorum 🤘

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
310
280
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Incall var ama o nasıl fiyatlar ben şaştım kaldım, newsli sitede müthiş üst düzey hatunlar var çok daha uyguna.
Benim anlamadığım bu kadar uğraş niye arz talep dengesi,bu kadar yorum yapıldıktan sonra indirim değil ,biraz daha artar sanırım bütçeye uyan pempişe gidecek keyfine bakacaksın burada 1 tek bu bayan var sandım bi ara😅😅

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
137
135
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 ay gitmeyin ben 1 yıldır gitmiyorum benim gibi yapın bakalım,kaç pembiş kalıyor forumda görelim.

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
137
135
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kişiye gitmeyip eylem veya protesto edebilirsiniz, ama bütün pempişlere gitmeyin demenizi anlayamadım,o zaman bizim burada ne işimiz var?
İsteyen gider isteyen gitmez,bekler ,keyfiniz nasıl isterse öyle yapın beni ilgilendirmez.Anlatmaya çalıştığım iktisat.Talep olmazsa ücretler düşer ama bu istanbulda mümkün değil.

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
91
82
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
15-20 k arasında dünyanın her yerine gidiş dönüş uçak bileti alır
farklı mecralara bakarım
fiyat performans diye bir şey var

ehrmantraut

Normal Üye
28 May 2022
10
12
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İsteyen gider isteyen gitmez,bekler ,keyfiniz nasıl isterse öyle yapın beni ilgilendirmez.Anlatmaya çalıştığım iktisat.Talep olmazsa ücretler düşer ama bu istanbulda mümkün değil.

türk insanı boykot nedir bilmiyor ne yazık ki. bugün cafe ve restoranlarda da göz göre öpülmemizin tek sebebi budur

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,119
4,498
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben kendisine ulaşıp düşüncemi ilettim
bu skalanın şu aşamada yeterli olduğunu söyledi...
bol şans

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,055
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kampanya adı altında ön ödemeli indirimler yapıldı konu farklı yerlere gitti fiyatlar düşerse ancak değerlendirilir yoksa bir anlamı kalmıyor

Stalkerr

Normal Üye
14 Ara 2024
8
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadlar konu farklı bir yere gitmiş ben yine de fikrimi tekrar belirteyim fiyat konusu kişiseldir vardır veririz yoktur vermeyiz bunu bence eleştirmekte hoş değil. Serel hanım duy sesimizi ve incall’e geri dön 😂 gizlilikten kayıt yapamıyoruz 😂😂

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,119
4,498
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cuma gününe kadar opsiyon yok...
aynen incall için uğraşın biraz daha

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar