- 10 Ocak 2025
- 315
- 283
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Slm forumdaşlar bir gün önce @ECEM hanıma yazdım bu arada uzun zamandır takip ediyordum ,10 dk sonra dönüş yaptı fakat yaş kriteri varmış bende saygı duyarak kendisine tşk edip vedalaştık. Fakat kendisi 5 dk sonra dönüş yaptı profil fotomu görüp eğer istersem görüşelebileceğini söyleyince günü ve saatini netleştirdik Beylikdüzü trafiğini bilenler hak verir bana 1 saat önce çıktım yola trafikte olmayınca erken vardım konuma beklemeye başladım yakın biryerde kendisi yazdı bana dışardaymış 20 dk geçikeceğini söyleyince bende ok dedim bir cafede çay içerek beklemeye başladım o arada foruma girdim bi baktım ecem hnm hakkında nötr yorum tedirgin olmadım değil ilk defa görüşme yapacağım kendisiyle ,ama zaten takip ettiğim için diğer olumlu görüşmelerini biliyorum.olsun ya nasip deyip eve geçtim bu arada 20 dk dedi ama 10 dakika geçirme oldu hiç önemli değil gelelim.asıl konuya kendisi çok genç çıtı pıtı minyon güzel bir kız sohbeti alakası güzel ilk seans harikaydı oralı mükemmel ama en önemlisi öpüşmesi ben öpüşmeyen bayan sevmiyorum yapmayanlarada saygım sonsuz,ben gecikmeme rağmen asla bırakmadı ,duş vs kahve ikram etti tşk ederim kendisine bu arada nötr yorumu ben söyledim kendisine haberi yoktu 2 dk müsade isteyip yorum yaptı sanırım biraz daha sohpet ve ikinci seans oda çok güzel geçti duşumu alıp vedalaştık kendisine çok teşekkür ediyorum tekrar daha uzun programlarda görüşmek üzere kendine çok iyi bak güzel kız🫶🫶