Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebruyla harika gece

MysticMan Çevrimdışı
15 Ocak 2018
64
27
Cinsiyetiniz nedir?
Ebruyla yaklaşık 1 ay kadar önce görüşmüştüm. Yazmak şu an nasip oldu. Kendileri odama misafir olmuştu Ebru sayesinde harika bir gece geçirdim, Tabii o zamanlar bomba videoyu henüz atmamıştı. Böyle bir güzelliği ilk keşfedenlerden olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Her bakımdan güzel, kültürlü tanımaktan, hoş sohbetinden, tatlı dille beni idare edişinden son derece memnun ayrıldığım bir insan, referans azlığı kimseyi yanıltmasın zamanla mutlaka artacak, hele ateşli videodan sonra epeyce artacak:) ve artmasını da fazlasıyla hak eden bir insan. İyi ki gelmişsin Ebru ve iyi ki seni tanımışım.
Sevgi ve ışıkla...

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Ebruyla yaklaşık 1 ay kadar önce görüşmüştüm. Yazmak şu an nasip oldu. Kendileri odama misafir olmuştu Ebru sayesinde harika bir gece geçirdim, Tabii o zamanlar bomba videoyu henüz atmamıştı. Böyle bir güzelliği ilk keşfedenlerden olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Her bakımdan güzel, kültürlü tanımaktan, hoş sohbetinden, tatlı dille beni idare edişinden son derece memnun ayrıldığım bir insan, referans azlığı kimseyi yanıltmasın zamanla mutlaka artacak, hele ateşli videodan sonra epeyce artacak:) ve artmasını da fazlasıyla hak eden bir insan. İyi ki gelmişsin Ebru ve iyi ki seni tanımışım.
Sevgi ve ışıkla...
Teşekkür ederim canimcim gerçi nick inden çıkaramadım ama aklımda bi isim var 😁 sevgili izmirli muhtemelen ama biz geçen hafta ikinci kere görüştük onu atlamissin😋😋 güzel dusuncelerin için çok teşekkür ederim 🤗 referanssız bırakmayın beni beee😂😂

MysticMan Çevrimdışı
15 Ocak 2018
64
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bence de baksan iyi olur :LOL::LOL:;)

MysticMan Çevrimdışı
15 Ocak 2018
64
27
Cinsiyetiniz nedir?
Sen karıştır ben elbet ayıklamana yardımcı olurum :love::whistle:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar