e-magic
Normal Üye
- 20 Tem 2020
- 4
- 24
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ebru Hanımla gün içerisinde 2 saatlik bir görüşme fırsatı yakaladım ve hemen değerlendirdim iyiki de böyle yapmışım çünkü kendisinin yanından çok mutlu bir şekilde ayrıldım.Evi ve misafirperverliği gerçekten çok hoş süper enerjisi var sizi sarıyor hemen.O yüzden insan kendini rahat hissediyor ve o şekilde yapmacıklıktan uzak kendisi gibi davranabiliyor.Evin konumu eve nasıl geçeceğin fln forumdan daha önce okuyup öğrendiğim şeyler olduğu için yabancılık çekmedim,her şey tam da arkadaşların bahsettiği gibi,bu seveple sevgili forumdaşlarada teşekkürü borç bilirim.Görüşmenin esas konusuna gelecek olursak Ebru gerçekten çok iyi 2 saatin nasıl geçtiğini anlamak güç.Her şey o kadar olağan ve doğalki kız arkadaşnız sevgilinizle buluşuyor gibisiniz. Haliyle bu da sizin performansınıza yansıyor karşılıklı zevk aldığımız hoşça sohbet ettiğimiz hijyene önem verdiğimiz ve tekrarını iple çekeceğimiz bir görüşme oldu. Görüşmeden hemen sonra da duygularımı paylaşmak istedim ki Ebru ile görüşmek isteyipte kafasında soru işareti olanlara yardımcı olalım
) Go go go