Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebruu İle Güzel Anlar

27 Haz 2020
51
44
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar merhaba, @Ebruu ile haftaiçi güzel bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisine randevu için bir gün öncesinden yazdım. Kısa sürede dönüş yaptı ve randevuyu oluşturduk. Mesajlaşma esnasında gayet resmî, kısa ve öz konuşuyor kendisi. Randevu günü teyit amaçlı tekrar yazdım kendisine ve hiçbir sorun olmadığını belirterek konum gönderdi. Randevu saatinden 15 dakika önce belirtilen konumdaydım.

Evi diğer referanslarda belirtildiği üzere İstoç’a yakın, sıkı güvenlikli büyük bir site. Ebruu sizi kendi aracıyla sitenin dışından alıyor. Arabaya bindiğiniz anda görüşmenizin güzel geçeceğini anlıyorsunuz. Evinde diğer referanslarda belirtilen köpeğini göremedim ama 3-4 tane şirin kedisi vardı. Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Tanışma sohbetinden sonra duş için banyoya yöneliyoruz.

Alınan duşlar sonrası yatak odasında alıyoruz soluğu. Yapmış olduğu french kiss ve oral gayet başarılı. Ön sevişmeden zevk aldığını inlemesinden ve ıslanmasından anlıyorsunuz. Daha fazla dayanamayıp ilk finali cim ile yapıyoruz. Salonda yapılan güzel sohbet esnasında yine ateşler yükseliyor ve yatak odasına tekrar geçiyoruz. Yine yapılan oraller ve bolca öpüşmelerden sonra finali misyoner ile yapıyoruz. Ebru’nun göğüsleri ve kalçaları gayet ele avuca gelen cinsten, vücut hatları kıvrımlı. Forumda görüştüğüm en uzun boylu pembiş diyebilirim.

Sonuç olarak arkadaşlar Ebruu sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir partner , tavsiye ederim. Ben kendisinden memnun kaldım inşallah o da benden memnun kalmıştır.

Bu arada Ebruu; delikanlının sana selamı var🤣

the_sehzade Çevrimdışı

the_sehzade

• 𝙏𝙖𝙩𝙡𝙞 𝙨𝙪 𝙝𝙤𝙫𝙖𝙧𝙙𝙖𝙨𝙞 •
21 May 2020
79
134
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler. @Ebruu'yu tanımadan zaafım oluştu. Mavi siteden takip ettiğim 3-4 kişi'den birisi. Görüşme öncesi o insanı kafamda kurmayı sevmem ancak beklentim yükseldi.Keyfinize sağlık.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
922
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel bir kadındır Ebru.Ben ilk gördüğümde kapıdan girdiği an resmen dilim tutuldu öylece kalakalmıştım.Benden ses çıkmayınca beğenmedin beni galiba demişti ama sonradan nutkum tutulduğu için sessiz kaldığımı aksine çok beğendiğimi kendisine belirttim.Yazışmalarda resmidir ama yan yana gelince çok sıcak kanlı olduğunu anlarsınız.Paylaşım için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık.

gazoz Çevrimdışı
12 Kas 2012
204
45
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı paylaşım için teşekkürler. @Ebruu'yu tanımadan zaafım oluştu. Mavi siteden takip ettiğim 3-4 kişi'den birisi. Görüşme öncesi o insanı kafamda kurmayı sevmem ancak beklentim yükseldi.Keyfinize sağlık.
Ebru hnm.in mavi kuslu site adrwsini rica etsem yazabilirmisiniz ?

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Forumdaşlar merhaba, @Ebruu ile haftaiçi güzel bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisine randevu için bir gün öncesinden yazdım. Kısa sürede dönüş yaptı ve randevuyu oluşturduk. Mesajlaşma esnasında gayet resmî, kısa ve öz konuşuyor kendisi. Randevu günü teyit amaçlı tekrar yazdım kendisine ve hiçbir sorun olmadığını belirterek konum gönderdi. Randevu saatinden 15 dakika önce belirtilen konumdaydım.

Evi diğer referanslarda belirtildiği üzere İstoç’a yakın, sıkı güvenlikli büyük bir site. Ebruu sizi kendi aracıyla sitenin dışından alıyor. Arabaya bindiğiniz anda görüşmenizin güzel geçeceğini anlıyorsunuz. Evinde diğer referanslarda belirtilen köpeğini göremedim ama 3-4 tane şirin kedisi vardı. Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Tanışma sohbetinden sonra duş için banyoya yöneliyoruz.

Alınan duşlar sonrası yatak odasında alıyoruz soluğu. Yapmış olduğu french kiss ve oral gayet başarılı. Ön sevişmeden zevk aldığını inlemesinden ve ıslanmasından anlıyorsunuz. Daha fazla dayanamayıp ilk finali cim ile yapıyoruz. Salonda yapılan güzel sohbet esnasında yine ateşler yükseliyor ve yatak odasına tekrar geçiyoruz. Yine yapılan oraller ve bolca öpüşmelerden sonra finali misyoner ile yapıyoruz. Ebru’nun göğüsleri ve kalçaları gayet ele avuca gelen cinsten, vücut hatları kıvrımlı. Forumda görüştüğüm en uzun boylu pembiş diyebilirim.

Sonuç olarak arkadaşlar Ebruu sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir partner , tavsiye ederim. Ben kendisinden memnun kaldım inşallah o da benden memnun kalmıştır.

Bu arada Ebruu; delikanlının sana selamı var🤣
Yine geç gördüğüm bı referans yazısı 🤦 öncelikle cokk teşekkür ederim bütün güzel sözlerin için herşey harikaydı sende hiç fena degildin 🤪 şaka bı yana gerçekten çok şık çok özenli çok karizmatik son derece nazik keyifli bı insansin🥰 mutlaka tekrar görüşmek isterim 💋 delikanlı için ayrıca bı teşekkür yazısı hazirlicam😂😂 o başlı başına bi birey 🤣🤣 ya çok iyiydi görüşmek üzere ennn kısa zamanda 😘😘

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Çok güzel bir kadındır Ebru.Ben ilk gördüğümde kapıdan girdiği an resmen dilim tutuldu öylece kalakalmıştım.Benden ses çıkmayınca beğenmedin beni galiba demişti ama sonradan nutkum tutulduğu için sessiz kaldığımı aksine çok beğendiğimi kendisine belirttim.Yazışmalarda resmidir ama yan yana gelince çok sıcak kanlı olduğunu anlarsınız.Paylaşım için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık.
Cansın sen can♥️ ama çok ozletiyosun 🥳 buna bı cozum bulman gerek😁 ya kuzum ne olcak benim bu resmi yazışma hallerim 😂 çok duyuyorum bunu ama arkadaslar emin olun reelde tahmin edemeyeceğiniz kadar sıcak kanliyimdir sıkılıyorum heralde biraz yazisirken🤭

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
922
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansın sen can♥ ama çok ozletiyosun 🥳 buna bı cozum bulman gerek😁 ya kuzum ne olcak benim bu resmi yazışma hallerim 😂 çok duyuyorum bunu ama arkadaslar emin olun reelde tahmin edemeyeceğiniz kadar sıcak kanliyimdir sıkılıyorum heralde biraz yazisirken🤭

11 ayın sultanını bir atlatalım da bir çözüm bulacağım ben sen merak etme ben de çok özledim yalan yok 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar