- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Boyu 1,70 üzeri pembişler arasından kuşlu sitede paylaştığı şaplaklı videodan aldığım elektrikle Ebru'yu seçtim. Whatsapp üzerinden yazışmayla randevulaştık. Anlaştığımız saatten 20 dk gibi bir gecikmeyle yerine ulaştım. Daha önceki referanslardan okumuştum sizi aracıyla alıyor iyi ki öyle yaptı eğer kendim bulmaya çalışsam o sitede kaybolurdum labirent gibi geç kalmışlığın stresiyle hangi kapıdan girdik hangi kapıdan çıktık kafa karıştı birkaç kapı açılıp kapandı daireye varana kadar
ama çıkış çok kolay oldu. Evcil hayvanları var birkaç kedi bir de köpek. Köpek ayrı bir yerde takılıyor.
Ebru uzun boylu güzel güler yüzlü hoşsohbet.. Uzun boylu olunca doğal olarak bacaklara odaklanıyorum.. Hastayım bacaklara uzun ve fit bayanların en belirgin özelliği. İri göğüs kategorisinde değil ama küçük de değil avuçlarınız dolar. Yatakta gfe pse sert yumuşak ruh haline göre değişen bir yapısı var kendi yorumlarına göre yazıyorum. 2 haftalık birikmeyle gittiğim için Ebru ile seans sürelerim düşük oldu erkenden saldım tutamadım kendimi yani tadını alamadan seanslar nasıl bitti anlamadım (2 saat 2 atış kuralı) Kalçalarıyla aletimle fingirdeşmesi de aklımdan çıkmayack güzel bir deneyimdi tavsiye edilir
Tekrar görüşmek ister miyim? Evet. Yola devam...
Ebru uzun boylu güzel güler yüzlü hoşsohbet.. Uzun boylu olunca doğal olarak bacaklara odaklanıyorum.. Hastayım bacaklara uzun ve fit bayanların en belirgin özelliği. İri göğüs kategorisinde değil ama küçük de değil avuçlarınız dolar. Yatakta gfe pse sert yumuşak ruh haline göre değişen bir yapısı var kendi yorumlarına göre yazıyorum. 2 haftalık birikmeyle gittiğim için Ebru ile seans sürelerim düşük oldu erkenden saldım tutamadım kendimi yani tadını alamadan seanslar nasıl bitti anlamadım (2 saat 2 atış kuralı) Kalçalarıyla aletimle fingirdeşmesi de aklımdan çıkmayack güzel bir deneyimdi tavsiye edilir