Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebru ile güzel saatler

tayfuntoroslar Çevrimdışı
20 Tem 2017
74
106
Foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim. Gerek iş durumlarından gerek de İstanbulda yaşamadığım için hiç bir pembişle görüşebilme imkanım olmamıştı. Ve sonunda bir kaç günlük istanbul kaçamağı yaptım. Ve açılışı da üye olduğumdan beri takibimde olan Ebru ile yapmak istedim. Gerek fiziği gerek sempatik tavır ve davranışları gerekse de bana yaşattığı GFE durumu ve yatak performansı ile her açıdan herşekilde memnun olduğum bir görüşme oldu. Söylemesi ayıp görüşme öncesi silah ağzına kadar dolu bir şekilde olduğum için itfaiye hortumu misali bir CİF yaşattım ona herhalde sayemde bundan sonra profilinden CİF'i çıkaracak.🙈:devilish:😂
Kendisine kucak dolusu sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum.

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Foruma yaklaşık 3 yıldır üyeyim. Gerek iş durumlarından gerek de İstanbulda yaşamadığım için hiç bir pembişle görüşebilme imkanım olmamıştı. Ve sonunda bir kaç günlük istanbul kaçamağı yaptım. Ve açılışı da üye olduğumdan beri takibimde olan Ebru ile yapmak istedim. Gerek fiziği gerek sempatik tavır ve davranışları gerekse de bana yaşattığı GFE durumu ve yatak performansı ile her açıdan herşekilde memnun olduğum bir görüşme oldu. Söylemesi ayıp görüşme öncesi silah ağzına kadar dolu bir şekilde olduğum için itfaiye hortumu misali bir CİF yaşattım ona herhalde sayemde bundan sonra profilinden CİF'i çıkaracak.🙈:devilish:😂
Kendisine kucak dolusu sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum.
Yaa çok güldüm gözümün önüne geldi o an 😂 evetçıkarsam mı diye düşünüyorum ya da en azından ilk seansta bunu asla yapmamaliyim 🤣 en son yerde dizlerimin üstünde çökmüş her iki gözümün içi de olmak üzere suratımda 1 santimetre bile boş kalmayacak şekilde , senin hadi kalk duşa git dediğinde göremiyorum ki kalkamıyorum yerimden filan deyislerimi hatırlıyorum🤣🤣🤣 gözüme perde indi geçici körlük yaşadım 🙈 hala beyaz beyaz bakıyorum etrafa🤪🤪🤪 şaka bı yana benim için de son derece keyifli güzel bir görüşme idi 🤗 seni tanıdığıma çok memnun oldum çok güzel bir enerjin var ve son olarak şunu eklemek istiyorum Beyler sakın ilk seansta cif istemeyin 🤪🤣🤣🤣 sevgiler❤️

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
362
408
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaa çok güldüm gözümün önüne geldi o an 😂 evetçıkarsam mı diye düşünüyorum ya da en azından ilk seansta bunu asla yapmamaliyim 🤣 en son yerde dizlerimin üstünde çökmüş her iki gözümün içi de olmak üzere suratımda 1 santimetre bile boş kalmayacak şekilde , senin hadi kalk duşa git dediğinde göremiyorum ki kalkamıyorum yerimden filan deyislerimi hatırlıyorum🤣🤣🤣 gözüme perde indi geçici körlük yaşadım 🙈 hala beyaz beyaz bakıyorum etrafa🤪🤪🤪 şaka bı yana benim için de son derece keyifli güzel bir görüşme idi 🤗 seni tanıdığıma çok memnun oldum çok güzel bir enerjin var ve son olarak şunu eklemek istiyorum Beyler sakın ilk seansta cif istemeyin 🤪🤣🤣🤣 sevgiler❤
İyi ki göz hamile kalmıyor. Yeni bir göz bebeğin olurdu 😁 🤢🤮

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.

Pandemi başladığından beri görüşme yapmadım. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeseydiniz iyiydi. 🙈

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
922
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fiziğine diyebilecek tek kelime yok zaten boyuyla posuyla tam anlamıyla kusursuz bir güzellik @Ebruu .Gayet sempatik olması da ortamın daha da rahatlamasına kolaylık sağlıyor. İlk görüşme olarak da nokta atışı yaptığın için seni tebrik ederim.Sevişen yerlerinize sağlık paylaşım için teşekkürler. @Ebruu biz şeninle şampanya neden patlatmadık ki 🍾 🍾😅🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar