Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebru ile gece muhabbetleri

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz haftalarda Ebru ile anlık bir organizasyonla görüşme sağladık. İlk defa bir görüşmede kapılarda karşılandım. :) Güzel ve güvenli bir sitede yaşadığı için sizi kendisi kapıdan aracıyla gelip alıyor.

Ebrunun fiziğine gelirsek oldukça uzun boylu ve sıradışı kalçaları var. Giydiği mini ile kalçaları gayet belirgin bir halde olduğundan gözümü alamadım. Oral seks başarılı ve kıyafet talebimi de karşıladı. Doggy da manzara çok tatmin edici. Gerçekten kalçaları ele gelen ve doggy de önümde dalgalanması çok cezbetti. Ufak şaplaklar da atmış olabilirim.

Uzun boylu ve dolgun kalça sevenler kaçırmasın derim.

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgi için çok teşekkür ederim. Ebru hnm benim de yakın radarımda🫠

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz haftalarda Ebru ile anlık bir organizasyonla görüşme sağladık. İlk defa bir görüşmede kapılarda karşılandım. :) Güzel ve güvenli bir sitede yaşadığı için sizi kendisi kapıdan aracıyla gelip alıyor.

Ebrunun fiziğine gelirsek oldukça uzun boylu ve sıradışı kalçaları var. Giydiği mini ile kalçaları gayet belirgin bir halde olduğundan gözümü alamadım. Oral seks başarılı ve kıyafet talebimi de karşıladı. Doggy da manzara çok tatmin edici. Gerçekten kalçaları ele gelen ve doggy de önümde dalgalanması çok cezbetti. Ufak şaplaklar da atmış olabilirim.

paylaşım için teşekkürler
ebru bambaşkadir

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,358
1,543
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İyi paylaşım olmuş teşekkürler.

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231

Biz de hizmette sınır yok kapılarda karşılarız😂😂 Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar