Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebru & Hakan Tekin

Hakan Tekin Çevrimdışı

Hakan Tekin

Normal Üye
3 Tem 2019
40
113
Merhabalar Değerli Forumdaşlar.

Değerli dostum lejyoner ile yine dedikodu yaparken ebrudan çok bahsetmişti , keza hem forumda hem de kuşluda yaptığı paylaşımlarla aklımızı almıştı. (Hele bir video var)
Neyse sohbeti kuşluda attırdıktan sonra görüşme günü ve saatini kararlaştırdık, WP tan aldığım konuma doğru yola koyuldum.
Ebru sizi site girişinden araçla gelip alıyor, labirent vari yerlerden geçip eve getiriyor. :LOL:
Bu arada Ebrunun güzelliğine değinmeden geçmeyelim, bana Angelina Jolie yi anımsattı diyerek uzatmıyorum.
Salonda sohbet ederken muhteşem göğüsleri ve kalçaları izlemeden edemedim. Odaya geçtiğimizde ise hayat bir süreleğine dursun istemiştim. Karşılıklı orallar, öpüşmeler, aynada görünen harika bir kadın ve finalde doggy ile mutlu olan ben.
Her şey için teşekkür ediyorum bu güzel hatuna..
Sevgiler..

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
19
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için çift taraflı teşekkürler...

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir kadına dair güzel bir paylaşım.. teşekkürler.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrik ederim üstad bende kendilerini merak ediyorum girişimde bulunduk ama bir türlü zaman denk getiremedik en yakın zamanda artık diyelim

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Merhabalar Değerli Forumdaşlar.

Değerli dostum lejyoner ile yine dedikodu yaparken ebrudan çok bahsetmişti , keza hem forumda hem de kuşluda yaptığı paylaşımlarla aklımızı almıştı. (Hele bir video var)
Neyse sohbeti kuşluda attırdıktan sonra görüşme günü ve saatini kararlaştırdık, WP tan aldığım konuma doğru yola koyuldum.
Ebru sizi site girişinden araçla gelip alıyor, labirent vari yerlerden geçip eve getiriyor. :LOL:
Bu arada Ebrunun güzelliğine değinmeden geçmeyelim, bana Angelina Jolie yi anımsattı diyerek uzatmıyorum.
Salonda sohbet ederken muhteşem göğüsleri ve kalçaları izlemeden edemedim. Odaya geçtiğimizde ise hayat bir süreleğine dursun istemiştim. Karşılıklı orallar, öpüşmeler, aynada görünen harika bir kadın ve finalde doggy ile mutlu olan ben.
Her şey için teşekkür ediyorum bu güzel hatuna..
Sevgiler..
Sanırım üstüme alınmalıyım😊 malum aradan biraz zaman geçti 😁 çok teşekkür ederim düşüncelerin için emin ol sen de benim çok keyif aldığım partner'ler arasındasın 😈 tekrar görüşmek dileğiyle 🤗 bu arada söyle o lejyoner komşuma millet tekirdağ'dan geliyor o şuradan gelemedi 😂😂 öpüyorum çok sizi 😘😘

Hakan Tekin Çevrimdışı

Hakan Tekin

Normal Üye
3 Tem 2019
40
113
Sanırım üstüme alınmalıyım😊 malum aradan biraz zaman geçti 😁 çok teşekkür ederim düşüncelerin için emin ol sen de benim çok keyif aldığım partner'ler arasındasın 😈 tekrar görüşmek dileğiyle 🤗 bu arada söyle o lejyoner komşuma millet tekirdağ'dan geliyor o şuradan gelemedi 😂😂 öpüyorum çok sizi 😘😘
Daha bugün senin videoyu sordu🤣🤣

İzmirBERRAK Çevrimdışı
14 Kas 2019
128
279
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İstanbul'un en cilgin kadiniyla yaşadığınız guzel saatler ve Paylaşm için her iki tarafa teşekkürler 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar