Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dünyaya gelmiş Nadide bir çiçek..

Muhittin0883

Normal Üye
24 Ara 2021
6
36
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forum ailesi. @ŞULE BEBEK ile haftasonu 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.kendisini foruma geldiğinden beri takip ediyordum.bir türlü görüşme fırsatı olmamıştı.cumartesi günü anlık gelen görüşme hissiyatından sonra Şule’ye yazdım kendisi de müsait olduğunu söyledi.belirlediğimiz otelde buluştuk.kendisi çok cana yakın, bi okadar da güzel.fotoğraftakilerden daha güzel bi vücut ve yüz yapısı var.Oldu bittiye getirmeden naz niyaz yapmadan sevgili tadında görüşüyor.sohbeti muhabbetine ayrı bi parantez açılır.özel anları dolu dolu yaşatan bi partner diyebilirim..
Tekrar görüşmek ümidiyle..

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
104
1,350
Merhaba değerli forum ailesi. @ŞULE BEBEK ile haftasonu 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.kendisini foruma geldiğinden beri takip ediyordum.bir türlü görüşme fırsatı olmamıştı.cumartesi günü anlık gelen görüşme hissiyatından sonra Şule’ye yazdım kendisi de müsait olduğunu söyledi.belirlediğimiz otelde buluştuk.kendisi çok cana yakın, bi okadar da güzel.fotoğraftakilerden daha güzel bi vücut ve yüz yapısı var.Oldu bittiye getirmeden naz niyaz yapmadan sevgili tadında görüşüyor.sohbeti muhabbetine ayrı bi parantez açılır.özel anları dolu dolu yaşatan bi partner diyebilirim..
Teşekkür ederım canım 😘😘

16 Ocak 2023
71
39
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şule bebek benim de çok dikkatimi çekmişti eğer mesafe yakın olsaydı listemin üst sırasında olacaktı

alpi3456

Normal Üye
7 Şub 2024
25
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
abi şu otelde buluşma muhabbeti nasıl oluyor biri bana yol göstersin . Otelciye soylemeye utanıyoruz :)))

3 Eyl 2022
389
324
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

3 Eyl 2022
389
324
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
abi şu otelde buluşma muhabbeti nasıl oluyor biri bana yol göstersin . Otelciye soylemeye utanıyoruz :)))

Otelciye bir şey söylemene gerek yok hocam arkadaşım gelecek diyeceksin bitecek. Partnerler aynı zamanda bizim arkadaşımız dostumuz değiller mi zaten. Bir de otel veya suitlerle ilgili çoğu konuyu pembişler hallediyor zaten. Sen kendini tanıt onun önerdiği süit de olabilir bilemezsin

alpi3456

Normal Üye
7 Şub 2024
25
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Otelciye bir şey söylemene gerek yok hocam arkadaşım gelecek diyeceksin bitecek. Partnerler aynı zamanda bizim arkadaşımız dostumuz değiller mi zaten. Bir de otel veya suitlerle ilgili çoğu konuyu pembişler hallediyor zaten. Sen kendini tanıt onun önerdiği süit de olabilir bilemezsin
daha detaylı anlatın :)) ben otele gittim odadayım resepsiyona kız arkadaşım gelecek mi diyeyim. her otel kabul ediyor mu sonucta kayıt alıyorlar ?? ücret oda kaydı vs.süreç nedir ? :):)

alpi3456

Normal Üye
7 Şub 2024
25
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
daha detaylı anlatın :)) ben otele gittim odadayım resepsiyona kız arkadaşım gelecek mi diyeyim. her otel kabul ediyor mu sonucta kayıt alıyorlar ?? ücret oda kaydı vs.süreç nedir ? :):)
ha bide piyasa da tokatçı çok sonuçta ?

3 Eyl 2022
389
324
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam arkadaşım gelecek diyeceksiniz işte daha detaylısı yok bunun. Ayrıca oteldekiler ilk defa mı bu iş için müşteri kabul edecekler sanıyorsunuz 😀 Genelde saatlik tutulabilen yerler var oraları araştırın ya da beğendiğiniz partner kimse direkt onunla konuşun onların önerdiği yer oluyor hep. Otelci dediğin adam zaten gözünden anlayacak senin neden orada olduğunu çok kasma😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar