- 23 Eyl 2021
- 1,260
- 4,336
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
❤❤Tadını merak edenler :d
❤❤❤En kısa sürede![]()
Ya yanaklar❤❤Öpülesi dudaklar![]()
![]()
❤❤❤ bekliyorum heycanla1 hafta sonra istanbula gelince![]()
Bak bunu sevdim bu güzeldi zamandan bol ne var kiHer bolgeyi deneyimlemek icin uzun zamana ihtiyac var.
De durma ❤❤
❤❤Bak oldu mu böyle ☺ Yapılmaz ki savunmasız insana böyle
Tanışmak,görüşmek dileğiyle ..
Öpücüklere boğmak isterim
❤❤❤çok lezzetli görünüyor
Bu pozda sadede dudakları değil başka şeylerde merak eder oldum ama bak
Bu dudaklarla oral yaparken, bide gözlerinin içine baksa bu kadın...
Ben işte şimdi gördüm
Gör beni❤❤Ben işte şimdi gördüm![]()
Yanıyor buralarBu dudaklarla oral yaparken, bide gözlerinin içine baksa bu kadın...![]()
Böyle güzelsinGör beni❤❤
Op op öp bÖpem mi![]()
Hangi dudaklar pardonSanki o dudaklar bu dudaklar değildi gibime geliyor![]()
Gel de görHangi dudaklar pardon
Natürel demek ne demek pardon cidden bilmiyorum sade mi demektiNatural bu olsa gerek
Teşekkür ederim bu gbi yabancı sözlere yabancıyım ve unutkanım diyelim
❤❤❤Ne güzel bir![]()
❤❤Ya yanaklar❤❤
❤❤Sulu sulu ne öpülür![]()
Aaaa o koltuklar yokmu ağzı olsa da konuşsa
Demi ah ağzı olsa da konuşsa neler gördü diyeAaaa o koltuklar yokmu ağzı olsa da konuşsa
Aynen hep saklı bir kutuDemi ah ağzı olsa da konuşsa neler gördü diye![]()
Tatlı koltuklarım benim seviyorum evimi temiz ferah sürekli havalandiriyorum seviyorum kısaca sevgilim gbi kendisiAynen hep saklı bir kutuişte bu koltuk lar
Olay bu kadın bu Rena bu işteTatlı koltuklarım benim seviyorum evimi temiz ferah sürekli havalandiriyorum seviyorum kısaca sevgilim gbi kendisikonuşuyoruz bazen
Bi gun gel sana ogreteyim nasil konuşulduğunuOlay bu kadın bu Rena bu işte
Tadını merak edenler tabiide ben
Bende senin tadını merak etmiyor değilim haniTadını merak edenler tabiide ben![]()
Ozmn görüşelim tatlım ne dersinBende senin tadını merak etmiyor değilim hani![]()
Teşekkürler aynen inşallah koltuk meleğiBi gun gel sana ogreteyim nasil konuşulduğunuyav sen beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün
Bir gün seni Bakırköy de otel davet eder anlatırsınız ben de size sıcak kahve ve ya ne isterseniz ısmarlarım
Anlaştık bekliyorum hoşçakalın efenim ❤❤Bir gün seni Bakırköy de otel davet eder anlatırsınız ben de size sıcak kahve ve ya ne isterseniz ısmarlarım
Anlaştık güzel hanım efediiiiiiiiAnlaştık bekliyorum hoşçakalın efenim ❤❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!