- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,843
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk lerNe güzel![]()
HosbuldumHoş geldiniz @Cansu kaya
HosbuldumÇok seksi ve bol pozisyonlu bir dönüş olmuş @Cansu kaya hanım. Hoş geldiniz.
Hımmmm mantıklıNe güzel dönüş böyle bizde size mi dönsek
Tsk lerMükemmelsiniz
Tsk ler, hosbuldumHoşgeldin güzel resimler için teşekkür ederiz gözümüzü gönlümüzü senlendirdin
Tşk ler, hosbuldumhoşgeldin hepimiz için olan kürkçü dükkanına
Son foto durup durup bakıyorum ama
Cansum ne giyse yakışır hoş geldin diyeceğim ama benden hiç gitmedinki
Tşk lerSon foto durup durup bakıyorum ama))
Yok okadar iddialı olmadım hiç birzamanDönüşüm muhteşem olacak demiş miydin?![]()
Tşk lerHoş geldiniz Cansu Hanım muhteşem pozlar![]()
Tşk ler canım benimCansum ne giyse yakışır hoş geldin diyeceğim ama benden hiç gitmedinki![]()
Olur tabiki@Cansu kaya hanım yarın size wpden mesajla ulaşmak isterim. *24 5* 26 dan bilginize
Tşk ler. Hosbuldum@Cansu kaya hoşgeldin canımm
Tşk ler. Bende sizi misafir etmek isterimHoşgeldiniz yeniden en kısa zamanda tanışmayı dört gözle bekliyorum![]()
Hosgeldin kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ilk firsatta yanindayim
Tşk ler. HosbuldumO zaman bunu sessiz duran insandan korkacaksına ve sizin alçakgönüllü olmanıza yoruyorum. Hoşgeldin![]()
Tşk ler. InşallahHosgeldin kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ilk firsatta yanindayim![]()
Tşk ederim. HosbuldumCansucuğum senin bu iddialı olmayı hakettiğin halde alçakgönüllü tavrın hepimizin gönlünde taht kurmana sebep oluyor.. hoşgeldin
Tşk ler. HosbuldumÇok güzel kareler Cansu hanım Hoşgeldiniz
Tşk ler. HosbuldumCansu hoşgeldin, özlendinen kısa sürede görüşmek dileğiyle
Hosbuldum. Tskler. InşallahHoş geldiniz Cansu Hanım
Her zamanki gibi yine mükemmelsiniz
En kısa zamanda sizi döne döne yaşayabilmek arzu ve temennisi ile iyi akşamlar diliyorum![]()
Ben demek onlar demek, onlar demek ben demekİkizler ile birlikte hep birlikte hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz![]()
Tşk lerenfes güzrllik
Sayfada sıra bekleyince gelmeyebilir tabikiNe kadar yoğun bir sayfa bana sıra gelmez![]()
Hosbuldum. Tsklerhoş geldiniz.
Son fotoğrafınızı çok beğendim![]()
Tşk lerHoş geldiniz. Fotoğraflar içinde teşekkürler.![]()
Tşk lerHarikasıniz güzel yakışmış size Cansu hnm
Tşk ler hosbuldumHosgeldıniz
Tşk lerGörseller müthiş
Fotolar beni eritti Cansu hnm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Tşk ler. Görüşmek üzereFotolar beni eritti Cansu hnm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Hosbuldum tsk lerHele bakın kim gelmiş
Hoş gelmiş![]()
Tşk ler. Hep birlikde inşallahÇok hoş bir dönüş..
Sağlıklı enerji dolu bir forum dilerim..
Hoşdöndünüz...
TamamdırBeklenen kişi döndü ama ben bu sefer şehir dışındayım haftaya oyuna dönüyorum ve artık görüşmek istiyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!