- 4 Kas 2021
- 5,942
- 4,496
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumdaşlar
Dün saat 13 sularında @Simay Atasehir hanımefendiyle her zaman ki gibi çok güzel bir zaman geçirdim. Kendisi arzu ettiğim kıyafeti gitmişti kapı açılır açılmaz o kıyafetiyle büyülendim çok güzel çok sexsi olmuştu.
İçeri girdikten sonra önce bu sarılmalar öpmeler okşamalı
fastını çektikten sonra odaya geçtik. Güzel ikramlıklar vardı daha sonra kendi elleriyle yaptığı sarma yedik beraber çok güzel olmuştu sarması ellerine sağlık bol gülmeli bir sohbet gerçekleştirdik
Çok güzel bi 3 saat geçirdik ben programın her detayına kadar yazmayı sevmiyorum ama okumayı seviyorum siz yazın ben okurum
fazla uzatmaya gerek yok
Herşeyi için çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim seninle çok değerliydi benim için

Dün saat 13 sularında @Simay Atasehir hanımefendiyle her zaman ki gibi çok güzel bir zaman geçirdim. Kendisi arzu ettiğim kıyafeti gitmişti kapı açılır açılmaz o kıyafetiyle büyülendim çok güzel çok sexsi olmuştu.
İçeri girdikten sonra önce bu sarılmalar öpmeler okşamalı

Çok güzel bi 3 saat geçirdik ben programın her detayına kadar yazmayı sevmiyorum ama okumayı seviyorum siz yazın ben okurum

Herşeyi için çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim seninle çok değerliydi benim için