Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dilberime gecikmiş referans

• Konbuyu başlatan Gri_
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:59
Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
364
736
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok soğuk ve yağmurlu bir istanbul günüydü. Bendeniz yine bunalmış ve daralmış bir durumda Frida ya sığındım. Özel işleri olmasına rağmen Onca işinin gücünün arasında sağolsun beni kırmadı ve kanatları altına aldı. Evet tam da dediğim gibi kol kanat gerdi bana.
Önce gülüşü sonra sohbeti sonrada kahve ikramları ile içimi ısıttı. Bol bol sohbet ettik. Dünden bugünden yarından. Herşey tam da istediğim gibi.
Duş faslını bitirip masaja geçtiğimizde içimde ki tüm sıkıntıyı vücudumda ki tüm gerginliği aldı attı. Beni resmen bulutların üzerine taşıdı. Türlü yaramazlıklarıma anlayısla karşılık verip beni çok mutlu etti.
O soğuk ve berbat İstanbul gününü Fridanın sımsıcak kollarında bitirdim diyebilirim.
Sevgili Frida sevgili Dilberim referans yazımı geciktirdiğim için kusuruma bakma. Her zamna ki gibi beni çok mutlu ettin. Sana herşey için çok teşekkür ederim. Umarım seni sıkacak üzecek bir hatam olmamıştır.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Fener4ever Çevrimdışı
26 Şub 2015
277
339
Cinsiyetiniz nedir?
Guzel referans Sair dostum, Tessekurler .(y)
Frida hanim da cok ilginc

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Çok soğuk ve yağmurlu bir istanbul günüydü. Bendeniz yine bunalmış ve daralmış bir durumda Frida ya sığındım. Özel işleri olmasına rağmen Onca işinin gücünün arasında sağolsun beni kırmadı ve kanatları altına aldı. Evet tam da dediğim gibi kol kanat gerdi bana.
Önce gülüşü sonra sohbeti sonrada kahve ikramları ile içimi ısıttı. Bol bol sohbet ettik. Dünden bugünden yarından. Herşey tam da istediğim gibi.
Duş faslını bitirip masaja geçtiğimizde içimde ki tüm sıkıntıyı vücudumda ki tüm gerginliği aldı attı. Beni resmen bulutların üzerine taşıdı. Türlü yaramazlıklarıma anlayısla karşılık verip beni çok mutlu etti.
O soğuk ve berbat İstanbul gününü Fridanın sımsıcak kollarında bitirdim diyebilirim.
Sevgili Frida sevgili Dilberim referans yazımı geciktirdiğim için kusuruma bakma. Her zamna ki gibi beni çok mutlu ettin. Sana herşey için çok teşekkür ederim. Umarım seni sıkacak üzecek bir hatam olmamıştır.
Sevgili @Gri_ Paylaşımın için teşekkür ederim🤗 Tekrar misafirim olmandan mutluluk duydum seninle herşey güzel 🤗💋

pasa3547

Normal Üye
25 Kas 2021
26
29
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar