Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dianaya ziyaret

Yalı_çapkını

Normal Üye
2 Mar 2021
11
103
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Bornova'da tanışma fırsatı bulduğum İzmir bombası.
Az önce arayarak kolyemi unuttuğumu söyleyince bu düşünceli hanıma bir referans açmak istedim.
İncall görüşmede problem yaşayınca alternatif bir yer ayarladık. Tabi ödemeyi de outcall hesabı yaptık.
Salonda Telefon elinden hiç düşmeyen meşgul bir kişilik olsa da yatak odasında yeteneklerini konuşturuyor. Yaptığı işin keyfini çıkarması, yatakta benimle beraber yükselmesi güzel anlardı.
Fakat kıyafet fantazileri gibi basit isteklere hiç girmeyin derim.
Hatta 69 veya oral gibi artık seksin vazgeçilmez fantazilerinden bile mahrum kalabilirsiniz.
Yanlış anlaşılmasın 3 dakikada boşalan biri değilim ama seans süreleri hakkında fikir vermesi için belirteyim,
İki saatlik görüşmenin tanışma, sohbet, iki seans ve duş dahil bütün süreçleri ilk bir saat içinde bitti. İkinci saati göremeden beraber evden ayrıldık. Belki de acelesi vardı bilemem.

Umarım bir dahaki görüşmelerde içi daha dolu ve cinsel yoğunluğu yüksek bir beraberlik sağlarız.

Sevgiler...

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
206
284
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans yazınız için teşekkürler @Yalı_çapkını,
Siz memnun olmuşsanız bize laf düşmez ama bu anlattıklarınıza göre benim kanaatim en fazla nötr referans olabilir.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,843
8,054
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

crusher Çevrimdışı
8 Haz 2010
639
194
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekürler ama pek olumlu değilmiş bu görüşme nötr+ denebilir

KelepirErkek

Normal Üye
15 Tem 2023
4
7
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tecrübenize sağlık ancak bu anlattıklarınızla Nötr bile değil sanki. Açıklamalarına ve tanıtımına tamamen ters yazdıklarınız. Benim için olumsuz mesela bunlar. Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar