dartdevil
Normal Üye
- 23 Tem 2020
- 7
- 19
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evde otururken pazarın miskinliği, pazartesinin stresi derken dınk diye libido yükseldi. Ne zamandır aklımda olan whatsapp'tan Diana'ya yazayım, bir ihtimal kabul eder belki, dedim. Hızlı bir şekilde dönüş sağladı, 2 saatlik incall bir program istediğimi belirttim. Referans sordu ve müsaitsem aramamı istedi. Kısa bir konuşmanın ardından konum bilgisini attı. Evi güvenlikli güzel bir sitede, kapıya onun verdiği bilgileri söyleyip dairesine çıktım. Beni kapıda ev hali ile makyajsız güler yüzle karşıladı. Çok çıtı pıtı, sevimli, konuşkan bir hatun. Daha kapıda rahatlattı tavırları. Acele ile çıktığımdan sigara almayı unutmuştum bir de sigarasına çöreklendim
ikram, sohbet, muhabbet, fingirdeşme faslından sonra ortam iyice ısınınca odaya geçtik. Bu arada misafir olduğum en temiz ev olduğunu söyliyeyim. Sohbette olduğu gibi yatakta da acelesi yok, sıcak samimi, işinin ehli ve kıvrak. Teni pürüzsüz, kokusu mis, atletik ve kaslı bir yapısı var öyle kuru kemikleri sayılan cinsten değil 45 kilo ama taş gibi seans arası duştan sonra yine samimi bir ortamdan sonra beni 2. seansa ısındırma çalışmaları ve 2.seans. Farklı pozisyon denemelerinin ardından, boşalmamın uzun sürmesine mırın kırın etmeden, finale ulaştık. Duş, sigara, yeşil elma, çerez ardından sıcak bir uğurlama ile yolcu edildim. Gayet tatmin edici bir tanışma oldu, pazartesiye pamuk gibi giriyorum sayesinde. Teşekkürler Diana.