- 17 Eyl 2021
- 195
- 630
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili forumdaşlar;
Güzeller güzeli @VipDerin ile tanıştım, ne mutlu bu güzel kızı görene, öncelikle ilk iletişimde samimiyetini ortaya koyuyor, hiç yapay bir durum yok, görüşme saati belirlendi, konumu da aldım, ne göreyim, camdan seslensem duyar, o kadar yakınız birbirimize
saati geldiğinde direk kapıdaydım, kapıyı açan kıza inanmazsınız bak bak bitmiyor, uzun, zarif, pırıl pırıl, duştan henüz çıkmış, saçlar ıslak, yaz sıcağına uygun, hafif mi hafif hayal gücüne gerek bırakmayan bir kıyafet, şeker gibi, güleryüzlü, harika bir kadın, koy kızı mayo defilesine bir numaralı manken olarak çıksın podyumu salladım, bir o kadar da mütevazı, ikram için çırpınıyor, rahat ettirmeye çalışıyor, giderken dondurma almıştım yaz sıcağında iyi gider diye, hemen servis etti, bu arada evin sevimlisi, annesinin şanslısı hemen dibinizde zaten, belli ki önce o sevilecek 
, uzun boyun sebebi göçmenlik olabilirmi diye sordum, ki yanılmamışım Balkan kökenli, çok da becerikli, akşam için dolma sarıyordu, her biri kalem gibi
sohbetin sonu gelmez deyip odaya geçtik, uzun boyun güzel yanı şu ki kızı öp öp bitmiyor, hala dokunulmayan yerleri kalıyor
oralı üst düzey, yapmayı da yapılmasını da seviyor, içindeyken bacaklarını vucüdüma kitleyip tempoyu ayarlıyor, zevk alıyor, zevk veriyor, insan bitmesin istiyor, bir süre salonda sarmaş dolaş oturduk, sohbet muhabbet, eğlenceli çok kafa kız, öyle katalok mankeni gibi oturmuyor, sarılıyor, öpüyor, bildiğin sevgilin gibi, ikinci seansımız çok daha dolu geçti, daha hararetli daha sesli, her şey bittiğinde, ah neden biraz daha uzatamadım diyorsun, tanımak çok keyifliydi, yakınlığı sadece mesafe değil, kişisel olarak ta çok yakın, samimi, dürüst ve çok mütevazı, hayat hep güzelliklerle karşılaştırsın güzel komşum, seviliyorsun
Güzeller güzeli @VipDerin ile tanıştım, ne mutlu bu güzel kızı görene, öncelikle ilk iletişimde samimiyetini ortaya koyuyor, hiç yapay bir durum yok, görüşme saati belirlendi, konumu da aldım, ne göreyim, camdan seslensem duyar, o kadar yakınız birbirimize