Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Deep oral kraliçesi

beko_dnzl

Normal Üye
22 Eki 2010
42
92
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaslar

Son zamanlarda yaşadığım olumsuz durumlar sonrasinda müthiş bis empati duygusu sahibi bir partner olan KAYLA ile tanışma fırsatım oldu.

Konuşkan senin mutluluğun için çabalayan bir partner olması ne güzel. Ayrıca konuşkan güzel sohbet ediyor.

Tercih edilesi güzel bir partner.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,747
1,426
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaslar

Son zamanlarda yaşadığım olumsuz durumlar sonrasinda müthiş bis empati duygusu sahibi bir partner olan KAYLA ile tanışma fırsatım oldu.

Konuşkan senin mutluluğun için çabalayan bir partner olması ne güzel. Ayrıca konuşkan güzel sohbet ediyor.

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun hem size hem @Kayla hanım için 🙂😉

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaslar

Sewişmenize sağlık

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... (y)
Merhaba arkadaslar

Belisariuss16 Çevrimdışı
28 Ara 2021
29
22
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba arkadaslar

Çok teşekkürler güzel referansın için hersey cok güzeldi ilk İzmir dışı görüşmem seninle start verdi umarım uğurlu gelirsin geleceğine inanıyorum şaka bir yana geldiğimde karsılaman güler yüzün gercekten tüm acabamı olayını götürdü cok eğlendim ve o güzel yüreğinden öpüyorum🥰🥰
Bu arada başlık için teşekkür ediyorum ama beni kandırdıysa bu başlık beyleri kesin başlığı görünce aaaa deeporal diyip yazıda deeporalı aradım resmen bu başlığı attığına göre acaba nasıl diyebo anla ilgili merak uyandırıyor merak eden beyler bukadar deeporal konusu yeter gerisi ni merak eden beni tanımalı cünkü en sevdiğim😘

kaanistanbul07

Normal Üye
2 Haz 2020
19
13
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkürler güzel referansın için hersey cok güzeldi ilk İzmir dışı görüşmem seninle start verdi umarım uğurlu gelirsin geleceğine inanıyorum şaka bir yana geldiğimde karsılaman güler yüzün gercekten tüm acabamı olayını götürdü cok eğlendim ve o güzel yüreğinden öpüyorum🥰🥰
Bu arada başlık için teşekkür ediyorum ama beni kandırdıysa bu başlık beyleri kesin başlığı görünce aaaa deeporal diyip yazıda deeporalı aradım resmen bu başlığı attığına göre acaba nasıl diyebo anla ilgili merak uyandırıyor merak eden beyler bukadar deeporal konusu yeter gerisi ni merak eden beni tanımalı cünkü en sevdiğim😘
Ne yalan söyleyeyim başlığı görünce geldim :) Umarım yakından da bunu teyit ederim..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar