- 30 Eki 2020
- 173
- 214
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
biraz geç kalmış bir referans olsa da selma beni affeder diye düşünüyorum ve hemen konuya başlıyorum. 29 nisan gecesi uzaklardan yola çıkmış ben , daha önce verilmiş sözlerin tesirin de iş gereği İstanbul 'a yola çıktım. verilen sözlerden kasıt daha önce Toprak hanıma ziyaret esnasın da elim boş gitmek istemesem de İstanbul da beni bekleyenler fındık v.s gibi ürünlere aç olduğu için elimde avucumda ne varsa almışlar dı bende yalın şekilde kendisiyle bir görüşme yapmak zorunda kalmıştım. bunu telafi etmek için bazı hediyeler ile kendimi affettirmek için gece geç saatte beni kabul etmesini rica ettim. kendisi o kadar alçak gönüllü bir kadın ki bunu sorun dahi etmedi. 00:30 sıralarında evinin önünde buldum kendimi. zerafeti ve endamı ile kapımı açtı , yorgun ve bitik olan beni içeriye buyur etti. bizim buralar da annenden süt içmeden önce çay içersin lafı bende de yerini bulmuş bir çay tutkunuyum kendisinden rica etmiştim kırmamış güzel bir çay demlemiş , çayın eşliğinde başladık sohbete. o yorgunluk ve bitkinlikle zaten kafamda skor yapacağım yoktu kendimi tanrı misafiri olarak davet ettirdim , fakat kendimi de biliyorum selma yı da biliyorum derken uyuyan dev kendisini görene kadar sakinliğini koruyordu. kendisine de söylemiştim ben senin olduğun bir evde sana dokunmadan duramam ya kendini odaya sakla yada aç koynunu mutlaka çiçeğinden bal alırım demiştim. nitekim de öyle oldu laf arasında geçenlerde güzel bir kıyafet almış kendisi ondan çok etkilendiğimi de söylemiştim bir baktım ki karşımda endamı ile bir erkeği baştan çıkarıp gök yüzüne , yıldızlara dokunduran bir kadın bana doğru geliyor. kucağımda harika kalçaları gözlerimde arzulu bakışları dili dilimde yatak odasına doğru gittik. kendisine de söyledim benim için ender kadınlardan biri . sevişmesi ve kendini sana yakın hissettirmesi her şeyin önünde. yatak detayına girmek istemem genellikle kısa bir özet olarak selma hırçın , masum ve sexi bir kadın. sana ne hissettirmesi gerektiğini çok iyi biliyor. içten ve samimi yaklaşman gerek yalan ve sahtelikten nefret ediyor. yanında bunlara ihtiyaç duyulmasını da sevmiyor. 2-2lik mükemmel bir skor ile sabahın ilk ışıklarında yanından ayrıldım. bana uykuyu unutturan kadın siz düşünün size neler yapabilir. kendisine buradan beni o saatte kabul ettiği için ve misafir ettiği için teşekkürlerimi bir borç bilirim. seni tanımak çok güzeldi kadın , devamı yakın da