Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Damla Egeli: Tadına doyulmaz bir dolgun güzellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altdok Çevrimdışı
5 Kas 2009
176
1
Cinsiyetiniz nedir?
Mevsim normali üstü sıcaklığın İstanbul’u kelimenin tam anlamıyla kavurduğu bir haziran günü Damla Egeli ile buluşmak üzere yollara düştüm... Msn’de zaman zaman kısa süreli sohbetlerimiz olmuştu ama görüşme yapabilmek için bir türlü fırsat yaratamamıştım... Sonunda buluşmayı kararlaştırmıştık ancak işe bakın ki o gün de termometre göstergeleri 35 derece civarında dolaşıyordu...
Yoğun trafik nedeniyle yaklaşık 2 saat süren yolculuğun ardından Damla Egeli’in evine vardığımda ise dışarıdaki sıcaklığın hiçbir şey olduğunu anladım... Öylesine kışkırtıcı bir çekiciliği vardı ki, onu görür görmez aklıma ister istemez, “Yoksa İstanbul’u teslim alan sıcaklığın kaynağı Damla Egeli mi” sorusu geldi...
Hollywood yıldızlarını gölgede bırakacak bir yüz güzelliğine sahip Damla Egeli. Güzellik her ne kadar göreceli bir kavram olsa da Damla Egeli’i görenlerin benim bu düşüncemi paylaşacağından hiç kuşkum yok...
Şarap eşliğinde başlayan sohbetle ilk tanışıklığın heyecanını kısa sürede atlattık...
Damla Egeli’te ilk dikkatimi çeken, mehtap altındaki İstanbul Boğazı gibi ışıl ışıl parlayan gözleri oldu... Bakışları ise tıpkı yaz yağmuru gibi ferahlık hissettiriyor... Üstüne bir de gülümsemesi işin içine girince, dışarıya mel mel sırıtma şeklinde yansıyan huzur dolu bir ruh haline kapılmamak mümkün değil...
Yuvarlak hatlarıyla tam anlamıyla dolgun bir kadın Damla Egeli... Tabii yuvarlak hatlar deyip geçmemek lazım... İnsanı büyüleyip bu alemden koparacak kadar muhteşem yuvarlaklar bunlar... Tadına, lezzetine, kokusuna doyulmaz cinsten... Özellikle yuvarlak hatlara düşkün ve yuvarlak hatlarda farklı bir çekicilik bulan kişiler için ideal bir kadın diyebilirim...
File çoraplarıyla süslediği bacaklarını ve gözleri kamaştıran mücevher güzelliğindeki kırmızı ojeli ayaklarını gördüğüm anda ise bir kez daha derinden sarsıldım...
Ve elleri... Biçimli, düzgün ve uzun parmaklarının her teması farklı ürpertiler yaratıyor... İnsan, ayaklarının ve ellerinin her bir parmağıyla ayrı ayrı ve uzun uzun ilgilenmek için karşı konması olanaksız bir arzu duyuyor...
Dudaklarını o kadar tatlı, içten ve tutkulu kullanıyor ki, onunla kafa kafaya... şey yani dudak dudağa verip dünya öpüşme rekorunu kırma deneyimine girişesi geliyor insanın... Tabii dudaklarının ve dilinin marifeti öpüşmekle sınırlı değil... Dudak-dil iş birliğiyle, beni adeta bir şehvet tsunamisine maruz bıraktığını da eklemeliyim...
Ben de dilimden ve dudağımdan geldiğince, dudaklarının, ayaklarının ve tek tek parmaklarının hakkını vermeye çalıştım... Elbette bu, bedeninin diğer bölgelerine kayıtsız kaldığım anlamına gelmiyor... Kısa süreli “özel bir masaj” deneyimi bile yaşadık... Şaraba buladığım ayak parmakları ise beni en keyifli sarhoşluğun kucağına sürükledi... Şarap-ayak ikilisinin tarihsel ve kültürel yakınlığını anımsamanın tam zamanıydı... Malum, bir zamanlar üzümün şaraba dönüşme yolculuğunun ilk aşamasında ayaklar devreye girermiş... Elbette Damla Egeli’in ayaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılmış bir şarabı tercih ederdim... Ama bu mümkün olmadığı için Damla Egeli’in ayaklarını şaraplayarak aynı zevki yaşamaya çalıştım... Ve tahmin edebileceğiniz gibi benim için tarif edilmeyecek kadar müthiş bir hazdı...
“Doğal olmadığı” gerekçesiyle oral seks için 4 yıl hapis cezası isteyen Yargıtay üyelerine inat, literatürde “69”, “facesitting”, “footjob”, “breastjob”, “handjob” şeklinde anılan “doğal olmayan” diğer pek çok aktiviteyle fena halde kendimizden geçtik... Yargıtay üyelerinin bakış açısına göre sanırım müebbet hapis cezasını fazlasıyla hak ettik!..
Unutmadan şunu da söyleyeyim... Damla Egeli’in evinin yakınında hastane olması önemli bir avantaj... Bu sayede insan bazı cüretkâr fantezilerini gönül rahatlığıyla uygulayabiliyor!..
Ayrılık zamanı geldiğinde, insanın aklını başından alan kokuya sahip
“g-string”ini hediye ederek beni uğurladı...
Yaşattığın “doğal” ve “doğal olmayan” bütün güzellikler için teşekkürler Damla Egeli...

altdok Çevrimdışı
5 Kas 2009
176
1
Cinsiyetiniz nedir?
senin hediyenin de beni çok mutlu ettiğini söylemeliyim...

seth Çevrimdışı
11 Ara 2010
36
10
Cinsiyetiniz nedir?
hediye ne kadar özelmiş, zeynep hanım bitanesiniz;)

30 Nis 2012
180
2
Cinsiyetiniz nedir?
Anlatım çok hoş ikinize de selamlar.

Imperium Çevrimdışı
31 Mar 2010
54
1
Şu kadarını söyleyeyim; kendi deneyim ve paylaşımlarımda içimden gelenleri geldiği gibi duyarak hissederek yazar ve bundan ayrı bir keyif alırdım..Sevgili Altdok, sizin bu içten, sıcak, samimi, cesur ve doyurucu yazınızı okuyunca birkez daha aynı duygulara kapıldım ve gerçekten heyecanlandım..Üslûbunuza ve akıcılığınıza bayıldım..Tabii burada en önemli faktör bu satırların yazılmasına vesile olan ilham kaynağı yani o ipeksi elleri ve tabii ayakları, kırmızı ojeleri, kışkırtıcı cazibesi, hanımefendiliği ve baştan çıkaran kokusu ile ZEYNEP'tir..Yazdıklarınızla aylar öncesine götürdünüz beni..Yaşayana ve yaşatana teşekkür ediyor, böylesi nitelikli ve insana sen kalem ol ben de kağıt yaz beni yarim yarim dedirtici paylaşımlarınızın dâim olmasini diliyorum..Sevgilerimle..

altdok Çevrimdışı
5 Kas 2009
176
1
Cinsiyetiniz nedir?
Şu kadarını söyleyeyim; kendi deneyim ve paylaşımlarımda içimden gelenleri geldiği gibi duyarak hissederek yazar ve bundan ayrı bir keyif alırdım..Sevgili Altdok, sizin bu içten, sıcak, samimi, cesur ve doyurucu yazınızı okuyunca birkez daha aynı duygulara kapıldım ve gerçekten heyecanlandım..Üslûbunuza ve akıcılığınıza bayıldım..Tabii burada en önemli faktör bu satırların yazılmasına vesile olan ilham kaynağı yani o ipeksi elleri ve tabii ayakları, kırmızı ojeleri, kışkırtıcı cazibesi, hanımefendiliği ve baştan çıkaran kokusu ile ZEYNEP'tir..Yazdıklarınızla aylar öncesine götürdünüz beni..Yaşayana ve yaşatana teşekkür ediyor, böylesi nitelikli ve insana sen kalem ol ben de kağıt yaz beni yarim yarim dedirtici paylaşımlarınızın dâim olmasini diliyorum..Sevgilerimle..

beğenilerin ve övgülerin için teşekkür ediyorum... tabii duyması bile insanın içini bir hoş eden dileğin için de... aslında senin de vurguladığın gibi dikkatleri, yazılanlardan çok bu yazılara ilham kaynağı olmuş güzelliklere odaklamak lazım...

sirdas34x Çevrimdışı
20 Kas 2009
403
1
Cinsiyetiniz nedir?
yok böyle bi anlatım. hos anlatana degil anlattırana bakmak gerek ama cok guzel deneyim olmus. darısı bizlerin başına. bakalım herkes bu kadar sanslı m :)

frambuaz Çevrimdışı
22 Ara 2010
87
9
Cinsiyetiniz nedir?
anlatılanlar da anlatım da şahane..
teşekkürler...

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep hanımlada tanışma zamanı:)güzel bir paylaşım olmuş emeginize saglık

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
çok güzel paylaşım olmuş ama ne demiler yaşayana değil yaşatana bakıcaksın:)

coolerx Çevrimdışı
12 Eyl 2009
68
1
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep hanim ismi gibi degerli sozlerle anlatilmasina yol acmis yasanan deneyimi..
Anlatan ayri bir guzel
Anlatanin anlatis bicimi ayri bir duygulu
Anlatilan ise her daim yasanmasi gereken ozel bir guzellik..
Bunlarin ucu bir araya gelince de oku oku yasa tadinda bir paylasim cikmis ortaya
Elinize yureginize saglik:):):)

22 Eyl 2010
111
0
Cinsiyetiniz nedir?
arkadaş bu nasıl anlatım bu yazar çizer heralde bi yerlerde normal değil yani:)

20 May 2009
296
1
Cinsiyetiniz nedir?
gerçekten mükemmel bir anlatım ve deneyim olmuş istanbullu arkadaşlar çok şanslı. eeh umarım bizimde yolumuz bir istanbula düşerse zeynep hanıma uğramadan geçmeyiz. herşey gönlünüzce olsun...

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
131
1
Cinsiyetiniz nedir?
Unutmadan şunu da söyleyeyim... Zeynep’in evinin yakınında hastane olması önemli bir avantaj... Bu sayede insan bazı cüretkâr fantezilerini gönül rahatlığıyla uygulayabiliyor!..

Anlatım mükemmel..Adeta yaşadım an be an..Ancak bu cümleyi çözebilmek için baya kafa yordum işin içinden çıkamadım :) Çok da merakta kaldım açıkçası...Paylaşım için TEŞKKÜRLER..

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
621
124
Cinsiyetiniz nedir?
... Öylesine kışkırtıcı bir çekiciliği vardı ki...,

Hollywood yıldızlarını gölgede bırakacak bir yüz güzelliğine sahip Zeynep. Güzellik her ne kadar göreceli bir kavram olsa da Zeynep’i görenlerin benim bu düşüncemi paylaşacağından hiç kuşkum yok...

Zeynep’te ilk dikkatimi çeken, mehtap altındaki İstanbul Boğazı gibi ışıl ışıl parlayan gözleri oldu... Bakışları ise tıpkı yaz yağmuru gibi ferahlık hissettiriyor... Üstüne bir de gülümsemesi işin içine girince, dışarıya mel mel sırıtma şeklinde yansıyan huzur dolu bir ruh haline kapılmamak mümkün değil...
Yuvarlak hatlarıyla tam anlamıyla dolgun bir kadın Zeynep... Tabii yuvarlak hatlar deyip geçmemek lazım... İnsanı büyüleyip bu alemden koparacak kadar muhteşem yuvarlaklar bunlar... Tadına, lezzetine, kokusuna doyulmaz cinsten... Özellikle yuvarlak hatlara düşkün ve yuvarlak hatlarda farklı bir çekicilik bulan kişiler için ideal bir kadın diyebilirim...
File çoraplarıyla süslediği bacaklarını...

Dudaklarını o kadar tatlı, içten ve tutkulu kullanıyor ki, onunla kafa kafaya... şey yani dudak dudağa verip dünya öpüşme rekorunu kırma deneyimine girişesi geliyor insanın... Tabii dudaklarının ve dilinin marifeti öpüşmekle sınırlı değil... Dudak-dil iş birliğiyle, beni adeta bir şehvet tsunamisine maruz bıraktığını da eklemeliyim...

“Doğal olmadığı” gerekçesiyle oral seks için 4 yıl hapis cezası isteyen Yargıtay üyelerine inat, literatürde “69”, “facesitting”, “footjob”, “breastjob”, “handjob” şeklinde anılan “doğal olmayan” diğer pek çok aktiviteyle fena halde kendimizden geçtik... Yargıtay üyelerinin

Unutmadan şunu da söyleyeyim... Zeynep’in evinin yakınında hastane olması önemli bir avantaj... Bu sayede insan bazı cüretkâr fantezilerini gönül rahatlığıyla uygulayabiliyor!..

...

Muhteşem güzel bir anlatım, çok teşekkürler, Zeynep Hanımın güzelliğini çok güzel ifade etmişsin, çok teşekkürler ikinize de :)

gsray1

Normal Üye
17 Tem 2012
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ya ama olan var olmayan var, ben de cok istiyorum bu guzelligin tadina varmayi?

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
174
1
Cinsiyetiniz nedir?
millet uzun lafın kısası,onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :)

MAĞDUR Çevrimdışı
29 Ara 2011
230
0
Cinsiyetiniz nedir?
zeynep forumda bir yerlerde ya da webde yeni resimlerin var mı? arıyorum arıyorum bir sürü konu içinde boğuluyorum, insana talep olmayagörsün işte, bir sürü konu açmışlar senin şerefine :D

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Mevsim normali üstü sıcaklığın İstanbul’u kelimenin tam anlamıyla kavurduğu bir haziran günü Zeynep ile buluşmak üzere yollara düştüm... Msn’de zaman zaman kısa süreli sohbetlerimiz olmuştu ama görüşme yapabilmek için bir türlü fırsat yaratamamıştım... Sonunda buluşmayı kararlaştırmıştık ancak işe bakın ki o gün de termometre göstergeleri 35 derece civarında dolaşıyordu...
Yoğun trafik nedeniyle yaklaşık 2 saat süren yolculuğun ardından Zeynep’in evine vardığımda ise dışarıdaki sıcaklığın hiçbir şey olduğunu anladım... Öylesine kışkırtıcı bir çekiciliği vardı ki, onu görür görmez aklıma ister istemez, “Yoksa İstanbul’u teslim alan sıcaklığın kaynağı Zeynep mi” sorusu geldi...
Hollywood yıldızlarını gölgede bırakacak bir yüz güzelliğine sahip Zeynep. Güzellik her ne kadar göreceli bir kavram olsa da Zeynep’i görenlerin benim bu düşüncemi paylaşacağından hiç kuşkum yok...
Şarap eşliğinde başlayan sohbetle ilk tanışıklığın heyecanını kısa sürede atlattık...
Zeynep’te ilk dikkatimi çeken, mehtap altındaki İstanbul Boğazı gibi ışıl ışıl parlayan gözleri oldu... Bakışları ise tıpkı yaz yağmuru gibi ferahlık hissettiriyor... Üstüne bir de gülümsemesi işin içine girince, dışarıya mel mel sırıtma şeklinde yansıyan huzur dolu bir ruh haline kapılmamak mümkün değil...
Yuvarlak hatlarıyla tam anlamıyla dolgun bir kadın Zeynep... Tabii yuvarlak hatlar deyip geçmemek lazım... İnsanı büyüleyip bu alemden koparacak kadar muhteşem yuvarlaklar bunlar... Tadına, lezzetine, kokusuna doyulmaz cinsten... Özellikle yuvarlak hatlara düşkün ve yuvarlak hatlarda farklı bir çekicilik bulan kişiler için ideal bir kadın diyebilirim...
File çoraplarıyla süslediği bacaklarını ve gözleri kamaştıran mücevher güzelliğindeki kırmızı ojeli ayaklarını gördüğüm anda ise bir kez daha derinden sarsıldım...
Ve elleri... Biçimli, düzgün ve uzun parmaklarının her teması farklı ürpertiler yaratıyor... İnsan, ayaklarının ve ellerinin her bir parmağıyla ayrı ayrı ve uzun uzun ilgilenmek için karşı konması olanaksız bir arzu duyuyor...
Ben de dilimden ve dudağımdan geldiğince, dudaklarının, ayaklarının ve tek tek parmaklarının hakkını vermeye çalıştım... Elbette bu, bedeninin diğer bölgelerine kayıtsız kaldığım anlamına gelmiyor... Kısa süreli “özel bir masaj” deneyimi bile yaşadık... Şaraba buladığım ayak parmakları ise beni en keyifli sarhoşluğun kucağına sürükledi... Şarap-ayak ikilisinin tarihsel ve kültürel yakınlığını anımsamanın tam zamanıydı... Malum, bir zamanlar üzümün şaraba dönüşme yolculuğunun ilk aşamasında ayaklar devreye girermiş... Elbette Zeynep’in ayaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılmış bir şarabı tercih ederdim... Ama bu mümkün olmadığı için Zeynep’in ayaklarını şaraplayarak aynı zevki yaşamaya çalıştım... Ve tahmin edebileceğiniz gibi benim için tarif edilmeyecek kadar müthiş bir hazdı...
“Doğal olmadığı” gerekçesiyle oral seks için 4 yıl hapis cezası isteyen Yargıtay üyelerine inat, literatürde “69”, “facesitting”, “footjob”, “breastjob”, “handjob” şeklinde anılan “doğal olmayan” diğer pek çok aktiviteyle fena halde kendimizden geçtik... Yargıtay üyelerinin bakış açısına göre sanırım müebbet hapis cezasını fazlasıyla hak ettik!..
Ayrılık zamanı geldiğinde, insanın aklını başından alan kokuya sahip
“g-string”ini hediye ederek beni uğurladı...
Yaşattığın “doğal” ve “doğal olmayan” bütün güzellikler için teşekkürler Zeynep...

destan yazdırmış zeynep hanım :)

Romantic_Love Çevrimdışı
10 Mar 2012
85
58
Cinsiyetiniz nedir?
yaşayana ve yaşatana tşkler en kısa zamanda bende görüşücem zeynep hanımla :)

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
hepinizi kutsuyorum;)

Romantic_Love Çevrimdışı
10 Mar 2012
85
58
Cinsiyetiniz nedir?
şaka bir kenara zeynebim çok cana yakın biridir daha henüz kendisiyle tanışmak nasip olmadı ama en kısa zamanda görüşüceğim bu forumda çok merak ettiğim kişilerden biri kendisi ve bu kadar övgüyü hak eden birisi bence

BERETTA Çevrimdışı
28 May 2010
155
0
Hoş bir paylaşım
zeynep sana telefonla ulaşamıyorum
beyaz bir güvercin yollasam mı? Acaba

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
Zeyno ve esra nasilsin bakim:) zeynocan napan kiss;)

dalgacı

Normal Üye
27 Ara 2009
22
0
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep Hanım'ı yarım saat önce aradım. 35 yaş altı görüşmediğini söyledi. Kırıldım doğrusu. Doğruluk payı var mı yoksa benimle görüşmek mi istemedi? Gayet de kibardım halbuki.

sirdas34x Çevrimdışı
20 Kas 2009
403
1
Cinsiyetiniz nedir?
hımm.o halde hemen mahkemeye gidiyorum.yasımı buyutmek için :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar