Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy yine mükemmel

Fero34

Normal Üye
5 Ocak 2022
5
37
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Daisy ile 3 gün önce ikinci kez görüştük. Şimdiden özledim bile 😊. Yine her açıdan mükemmeldi. Detay verecek olursak; sabah erkenden mesajlaşma ve randevu ayarlama faslı halloldu. Mekana zaten ulaşım çok kolay, eve giriş-çıkış çok rahat. İkram bahane muhabbet şahane. Banyoda dar alanda önce küçük temaslar, sonra masaj öncesi rahatlama. Ve özel tasarlanmış olan meşhur mekan. Daisy'nin erotik masaj teknikleri ile seviye arşa çıkıyor. Tüm vücuda teması, rimming, oral, aynalar uyarılmanın ve sonrasında gelen hazzın şiddetini arttırıyor.
Tüm yaşattıkların için teşekkürler güzel kadın. Umarım tekrar tekrar görüşürüz😇.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!...

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
53
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Daisy ile 3 gün önce ikinci kez görüştük. Şimdiden özledim bile 😊. Yine her açıdan mükemmeldi. Detay verecek olursak; sabah erkenden mesajlaşma ve randevu ayarlama faslı halloldu. Mekana zaten ulaşım çok kolay, eve giriş-çıkış çok rahat. İkram bahane muhabbet şahane. Banyoda dar alanda önce küçük temaslar, sonra masaj öncesi rahatlama. Ve özel tasarlanmış olan meşhur mekan. Daisy'nin erotik masaj teknikleri ile seviye arşa çıkıyor. Tüm vücuda teması, rimming, oral, aynalar uyarılmanın ve sonrasında gelen hazzın şiddetini arttırıyor.
Tüm yaşattıkların için teşekkürler güzel kadın. Umarım tekrar tekrar görüşürüz😇.
Paylaşım için eyw. Üstat…

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Daisy amatör ruhla profesyonel hizmet sunan muhteşem kadın.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,879
8,063
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,124
4,524
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine bir referans daha
Daisy ye bir tek ben ulaşmakta sorun yaşıyorum sanırım
Neyse hayırlı olsun

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Fero34, seninle tekrar görüşmek çok keyifliydi. Tatlı bir paylaşım yapmışsın, hoşuma gitti, çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmek dileğiyle. Sevgiler 😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar