Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile harikalar diyarına

25 Nis 2017
60
50
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, Daisy hanım ile ilk görüşmemizi bugün yaptık. Evin konumu çok iyi metrodan çıkınca hemen yakınında. Anadolu yakasında geldiğimden araç tercih etmeyip toplu taşıma ile kolay ulaştım.
Dostlar Daisy hanım ile gorusmemişseniz hayatınızdan biseyler eksik olduğunu bilmenizi isterim. Detaylar bende kalsın çünkü anlatacak kelime bulamam. Söyleyebileceğim tek bir şey var ki anlatılmaz, gidip yasanilir. Ancak şunu belirtmem gerekir ki kendisi kültürlü, naif ve bir o kadar da samimi biri. Evinin tasarımı çok guzel, masaj yatağı bir o kadar harika. Bu ilk gidişim oldu sanirim o kapıya sık sık gideceğim. :)
Not: mor renklere ayrıca önem vereceğim.

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
128
105
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Daisy hanım ile ilk görüşmemizi bugün yaptık. Evin konumu çok iyi metrodan çıkınca hemen yakınında. Anadolu yakasında geldiğimden araç tercih etmeyip toplu taşıma ile kolay ulaştım.
Dostlar Daisy hanım ile gorusmemişseniz hayatınızdan biseyler eksik olduğunu bilmenizi isterim. Detaylar bende kalsın çünkü anlatacak kelime bulamam. Söyleyebileceğim tek bir şey var ki anlatılmaz, gidip yasanilir. Ancak şunu belirtmem gerekir ki kendisi kültürlü, naif ve bir o kadar da samimi biri. Evinin tasarımı çok guzel, masaj yatağı bir o kadar harika. Bu ilk gidişim oldu sanirim o kapıya sık sık gideceğim. :)
Paylaşım için teşekkürler.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Bekir23, seninle tanıştığıma memnun oldum 😇 Seni karşılarken, ellerinde özenle seçilmiş kırmızı güller, yüksek enerjiye sahip mor renkli çiçekler almış olman beni çok mutlu etti 😇🥰 Buradan da çok teşekkür ediyorum 🙏 Çok naziksin... Değerli zamanını ayırmışsın ve harika bir başlık ile övgü dolu bu güzel referans yazısını yazmışsın 😍 çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar