Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile harika saatler

Ccilek Çevrimdışı
10 May 2019
22
50
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaslar bu kadın çok başka görüştükten sonra mutlu mesut kaldigim otele dogru gelirken
Gorusmemis ve gorusemeyecek arkadaslar adina huzunlendim yeminle.. cok farkli bir deneyim oldu benim icin. agzim cok iyi laf yapar ama yazilarak anlatilacak cinsten bir hatun degil rahatlamak ve daha önce yasamadiginiz deneyimleri yasamak kendinizi kesfetmek istiyorsaniz daisy diyorum kendisinin hic kaprisi yok bilakis partnerinin memnuniyetinden haz alan biri..bu güzel aksam için kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki varsin daisy 🙏

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,947
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaslar bu kadın çok başka görüştükten sonra mutlu mesut kaldigim otele dogru gelirken
Gorusmemis ve gorusemeyecek arkadaslar adina huzunlendim yeminle.. cok farkli bir deneyim oldu benim icin. agzim cok iyi laf yapar ama yazilarak anlatilacak cinsten bir hatun degil rahatlamak ve daha önce yasamadiginiz deneyimleri yasamak kendinizi kesfetmek istiyorsaniz daisy diyorum kendisinin hic kaprisi yok bilakis partnerinin memnuniyetinden haz alan biri..bu güzel aksam için kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki varsin daisy 🙏
paylaşım için teşekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Ccilek, seninle tanıştığımıza memnun oldum. Zaman ayırıp bu güzel paylaşımı yapmışsın, teşekkür ediyorum. Sevgiler ...
:love:🌼

Son düzenleme:
16 Şub 2022
140
114
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adınıza sevindim:) umarım bir gün banada nasip olur. Bir kaç defa yazdım kendisine fakat ulaşamadım ( muhtemelen müsait değildi) şansımı denemeye devam edeceğim :)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Daisy ile görüşmüş olupta görüşemeyenler, üzgün derbeder bitik. Her seviştiği kadında @Daisy yi arıyor. Bilin bakalım nereden biliyorum ☺️.
Tatlı Çelikhanyus, iltifatın yüksek olmuş, teşekkür ediyorum. Okyanuslar ötesinde dünya kadınlarıyla sevişirken aklına gelebiliyor olmak ne hoş 😇 Sevgilerimle ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar