Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Hava Yolları

rhinoceras Çevrimdışı

rhinoceras

Normal Üye
25 Kas 2020
48
127
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nasıl Vargas tüm Türkiye'yi havalara uçurduysa (tabii ki tüm ekiple birlikte) ve Vargas Hava Yolları lakabını aldıysa, Daisy de beni uçurduğu için böyle bir başlık açıklaması yapayım dedim.

İşim gereği yaz dönemim Anadolu'da yoğun, yorucu ve stresli geçer. Normale dönmem için Daisy'nin güzel sohbetine, büyülü ellerine, pürüzsüz tenine ihtiyaç had safhadaydı. Yaz başındaki ilk görüşmemizden sonra İstanbul'a dönünce hemen iletişime geçtim ve hızlıca dün için randevuyu oluşturduk. Birbirimizi tanımış olmanın rahatlığı ile daha sıcak, samimi, keyifli ve ateşli bir görüşme oldu. Yarım saat süren güzel bir sohbet sonrasında kendimi onun büyülü ellerine bıraktım ve sonra Daisy Hava Yolları'nda uçmaya başladım. Birlikte duş, rahatlama, kırmızı oda, el-dil-fısıltı ile erotik bir masaj ve ateşin artmasıyla erotizmden öteye geçen coşkulu bir final. Yenilenmiş, rahatlamış, pamuk gibi olmuştum.

Kendinizi şımartmak istiyorsanız adres belli.
Yaşattığın unutulmaz anlar için teşekkürler özel ve güzel kadın Daisy.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nasıl Vargas tüm Türkiye'yi havalara uçurduysa (tabii ki tüm ekiple birlikte) ve Vargas Hava Yolları lakabını aldıysa, Daisy de beni uçurduğu için böyle bir başlık açıklaması yapayım dedim.

İşim gereği yaz dönemim Anadolu'da yoğun, yorucu ve stresli geçer. Normale dönmem için Daisy'nin güzel sohbetine, büyülü ellerine, pürüzsüz tenine ihtiyaç had safhadaydı. Yaz başındaki ilk görüşmemizden sonra İstanbul'a dönünce hemen iletişime geçtim ve hızlıca dün için randevuyu oluşturduk. Birbirimizi tanımış olmanın rahatlığı ile daha sıcak, samimi, keyifli ve ateşli bir görüşme oldu. Yarım saat süren güzel bir sohbet sonrasında kendimi onun büyülü ellerine bıraktım ve sonra Daisy Hava Yolları'nda uçmaya başladım. Birlikte duş, rahatlama, kırmızı oda, el-dil-fısıltı ile erotik bir masaj ve ateşin artmasıyla erotizmden öteye geçen coşkulu bir final. Yenilenmiş, rahatlamış, pamuk gibi olmuştum.

Sevgili rehinoceras, Seninle tekrar görüşmek mutluluk vericiydi 😊 Değerli zamanını ayırıp yazdığın referans için çok teşekkür ediyorum 🙏😊 Senin de tabirinle bence de ateşli ikinci bir görüşme oldu 😇 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... sevgiler
😘🌼

holdens

Normal Üye
9 Kas 2015
19
87
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili rehinoceras, Seninle tekrar görüşmek mutluluk vericiydi 😊 Değerli zamanını ayırıp yazdığın referans için çok teşekkür ediyorum 🙏😊 Senin de tabirinle bence de ateşli ikinci bir görüşme oldu 😇 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... sevgiler
😘🌼
Daisy hanım seninle 2 kez görüşmüş biri olarak sana nasıl bir yanlış yaptımda benim telefon numaramı engelledın.

29 Tem 2023
183
106
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😘🌼
Daisy hanım merak ediliyorsunuz....

patientjoyist Çevrimdışı
11 Tem 2023
132
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Daisy Hanımla tanışma fırsatı bulan bir çok insanın ifade ettiği ve mekanik bir seksten uzak, bedensel ve tensel bütünleşme ve hazları içeren, detayların önemsendiği böyle bir buluşmayı tarz olarak kendime çok yakın buluyorum. Umarım ki en kısa zamanda (mesela önümüzdeki hafta içi bir gündüz ziyareti) Daisy Hanımla iletişime geçip kendisinin de uygun olacağı bir zaman diliminde bu özel deneyimi yaşama şansı yakalar ve o şanslı kişiler arasına katılmış olurum! 🙏 Sabırsızlıkla bekliyorum! 😊 Sevgiler, saygılar!

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar